cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

čas za potenje

clock-img

22.01.2006, 23:21

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Me še zanima, drage hujšarce, kje hudiča pri malih mulcih (predvidevam) najdete čas za telovadbo?
V našem urniku ni niti minutke prostora, razen če bi ta čas, ki ga porabim na RR vrtela sobni bicikl, sam mi je to ob desetih zvečer tumač. user posted image Jaz sem sama z dvema mulcema, pa sem že čist obupala nad tem, da bom kdaj shujšala in da bom spet kdaj v kondiciji. user posted image user posted image user posted image Ma katera kakšen nasvet na zalogi....please......bom znorela od pogleda na svojo debelo rit...

clock-img

22.01.2006, 23:33

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

user posted image  Hja, jaz telovadim (trebušnjaki, dvigi rite,..) zjutraj še v postelji, tamal se pa po meni valja in mi je za "utež" na trebuhu. user posted image  Zvečer pa kdaj kar pred Tv na sedežni delam trebušnjake.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

22.01.2006, 23:55

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Ker prej ne najdem časa (iz istih razlogov kot ti), se pač spravim telovadit ob 23.00, ko mali že res sladko in trdno spi. Tudi jaz nočem več gledati svoje velike tazadnje (in še česauser posted image ) in zato, čeprav pozno, nekaj naredim za njen manjši obseg.

Jupiter, samo smilit se ne sama sebi, ker takšno početje stanje samo še poslabša. Prvih nekajkrat je res naporno, pol se pa telo že navadi na takšne akcije ob takšni uri in je vsakič lažje. Pridobljena kondicija ti kasneje olajša delo z otrokoma, vloženi napori pa se kaj kmalu začnejo poznati in to ti je zagon za naprej. Samo začeti je treba in se prisiliti, da to počneš vsak dan. Mogoče se boš smejala, ampak je kot droga - ko nekaj časa tako prakticiraš, ti tisti dan, ko pa res ne utegneš, nekaj manjka. Preizkušeno.

Vse je pa odvisno od tvoje volje in če si tega res želiš. Tudi tako lahko pokažeš, da si ODLOČNA (nisem prepričana, če si v skupini Odločnih hujšaric).

Želim ti dovolj moči za dober začetek, pol pa itak samo steče user posted image .

lp 

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

23.01.2006, 00:16

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ja meni razen vozičkanja tudi ne znese kaka telovadba. Diete se resda držim, vendar pa kot vidite se ob takile uri - ko naš osemmesečnik končno zaspi lotim učenja. Jaz sploh nebi mela nič proti če bi lahko ob taki uri telovadila, ampak žal tud zdele ni časa. Me prav zanima kako bo marca, ko se mi zaključi porodniška in grem nazaj v službo - razen občasnih sprehodov in sem ter tja na kolouser posted image mislim da bo bolj malo telovadbe...........ali pač?


lp

clock-img

23.01.2006, 00:54

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Sofi, hvala za odgovor. Mi pravzaprav miganje manjka, prej sem imela vedno dobro kondicijo, sedaj sem se pa zredila med nosečnostjo celih 30 kg (to je tisto, kar je ostalo po porodu!)in seveda definitivno nimam možnosti da bi se smilila sama sebi.
Okoli enajstih se bom spomlna nate in na ostale in gonla bicikl..... Trebušnjake pa res lahko nardim s tamalim vred podnevi, kot je omenla Suzi. Računalnika pa ne smem pržigat, ker če ga, to traaaaaaajaaa....
Med ODLOČNIMI sicer nisem, sem pa četrti dan na dieti (dons so ble tortice), tko da upam da bo sprememba, glede na to, da še nikol nisem mela take resne diete. Sam ne verjamem, da se lahko vse te naslage kar stopijo od same diete, vsaj jest sem tko narjena, da moram migat, če ne ni nič.
Prej sploh nisem vedla, da ta forum obstaja, tko da sem zamudila "odločne", mi je pa všeč tole, sam se mi zdaj dnevi ne ujemajo. Mogoče preskočim kak dan, pa se pridružim...

clock-img

23.01.2006, 06:10

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz dam mojo leto in pol staro hčer popoldne spat in takrat imam čas zase in za moj orbitrek.
NA srečo imam zelo zaspanega otroka, ki veliiiiko spi.user posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

23.01.2006, 08:29

clock-img

tadejaa

pencil-img

121

Jaz grem na orbitrek dopoldan, ko gre user posted image  za pol urce
počivat. Takrat imam mir in še največ volje. Zvečer sem
ponavadi preveč utrujena.

clock-img

23.01.2006, 08:35

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

zvečer ko malčka spita

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

23.01.2006, 14:38

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ja punce, mate kar mal srečo tiste, k vam otroci spijo - naš je pa ravno kontra. Tudi ponoči se ničkolikokrat zbudi, ko pa slučajno spi, se pa jaz učim ali likam ali......

lp

clock-img

23.01.2006, 16:23

clock-img

jupiter

pencil-img

175

Hm. jaz tud pospravljam ponavadi zvečer, da o učenju ne govorim, tega zanemarjam že kar pol leta....
Danes imam v planu kakšno urco od desetih do enajstih pospravljat, potem pa ob enajstih na bicikl. Bomo vidl, če mam dost volje...

clock-img

24.01.2006, 09:32

clock-img

Teni_

pencil-img

6466




Tudi jaz se spravim zvečer, ko mali2 zaspita. Malo se še posvetim user posted image , potem pa se spravim spat in pred spanjem malo potelovadim. Zdaj 2dni nisem nič,ker meje vročina totalno zdelala, em se pa potila brez telovadbeuser posted image .


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem