cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Črvi na vrtnicah

clock-img

09.06.2009, 08:29

clock-img

honey

pencil-img

2567

Prejšnji teden sem videla, da so mi 2 vrtnici, ki jih imam v lončkih na žlebu, napadli neki čudni zeleni črvi, dolgi približno 0,5 cm. S tem, da liste povsem preglodajo in sta že povsem ubogi. Res pa je tudi, da jih je v tistem času, ko sem bila v bolnici (ko je bila največja vročina), mož pozabil zaliti in sta se zraven še posušili. Ampak to sem videla, da sta začeli poganjati na novo. Zanima pa me, če je kateri jasno, kaj bi bili te zeleni stvori? Ker mi grejo že prav na živce. Pa sem jih zadnjič vse pobrala, kar jih je bilo na rožah in na cevi žleba, ampak sem jih včeraj spet našla. Kako naj se jih rešim?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

09.06.2009, 14:02

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Gosenice. Letos jih je ogromno, pa tudi  večbarvna paleta uši je na pohoduuser posted image

clock-img

13.06.2009, 22:47

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Gosenic se rešiš s posebnim škropivom proti gosenicam (jaz sem imela samo dve in sem ju fizično odstranila in preventivno še pošpricala), uši pa grejo krasno in zagotovo stran z mešanico mleka in vode 1:1.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem