cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če partnerju ni do sexa...

clock-img

08.08.2006, 21:10

clock-img

Anonimen

...kaj naj nardim?Vedno ,ampak res skoraj vedno ko se meni zlušta sexa mojmu partnerju enostavno ni in mi tudi ne pusti,da bi ga pripravla do tega da mu bi blo.Če mu npr.10 krat nakažem da bi,me osliši od tega le enkrat.user posted image Jaz pa moram bit njemu vedno na razpolago,saj tak dolgo rine v mene,da pol popustim.user posted image  user posted image .V sexu pa zlo uživama.Zdaj pa mi počasi ta suša že preseda.Imam dve možnosti,da se potešim,ali naj si jo šibnem kot pravi naša sramežljivka ali naj vzpostavim stik z bivšim ljubimcem,ki me še vedno pogreša in si me želi??user posted image Kaj narditi??????

clock-img

08.08.2006, 21:18

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz bi se kar pred njim začela "samozadovoljevat". ni vrag, da ga vsaj malo ne bi zrajcalo.
mogoče bi mu blo všeč, da tako uživaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak ker tvojega partnerja ne poznam, se lahko krešpko motim. kaj pa je vzrok, da njemu ni??? ima mogoče težave s potenco? mogoče mu le zato je do seksa v 1 primeru od 10??? si že kaj premišljevala v tej smeri' morda ga moti, da ga toliko nagovarjaš, ker bi ti rad ustregel, pa ne more. ko pa se njemu zahoče, pa moraš biti ti na razpolago, ker ne ve,kdaj bo spet lahko???
no ne vem. skratka razmisli malo...

clock-img

08.08.2006, 21:31

clock-img

Anonimen

ima mogoče težave s potenco?

Eh ne,star je 31 let,če mu je lahko tudi 3 krat na noč,tak da ima to v glavi,mal je tud živčn zarad službe,mislim da še v podzavesti doma misli na delo,saj ima ubitačnega šefa,ki je pravi terorist.Ampak to ne more bit skoz vzrok,da ugaša najino spolno življenje.user posted image user posted image user posted image  Res več ne vem kaj naj,včasih sem kar malo užaljena,je prizadet moj ego,saj me je kar malo strah,da bom spet dobila kajlo,ko se mu bom hotela približat.user posted image Glede ljubimca,nisem čist ziher,da bi probala,saj imam svojga partnerja zelo rada.A če nem zadovoljena,pa bi najrajš potešila spolno slo pri drugem moškem.

clock-img

09.08.2006, 07:39

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

hm.... kaj pa pogovorit sta se probla - tako čisto odkrito, ali pa tud to zablokira??

clock-img

09.08.2006, 09:11

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

Mislim, da bi se morala enkrat poskusit mirno pogovoriti, brez obtoževanja. Lepo mu povej ali pa napiši svoje občutke (pa ne tisto, da si boš našla drugega...saj verjetno tudi nisi mislila resno).
Moškim je na prvem mestu večinoma delo, saj morajo skrbeti za družino (tako je pač še vedno prepričanje in vzgoja), ženskam pa držina oz.partner. Torej je logično, da stres pri delu vpliva n a odnose...

clock-img

09.08.2006, 09:13

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

Moški se pač z delom oz.službo potrjujejo.

clock-img

09.08.2006, 16:19

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
enostavno ni in mi tudi ne pusti
Imam dve možnosti,

Obstaja najmanj tudi tretja možnost.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 9.8.2006 16:20:03 >

clock-img

09.08.2006, 16:45

clock-img

koala

pencil-img

5539

V prvi vrsti je pomoje potreben pogovor, temeljit in iskren.

Preden se predaš drugi možnosti, torej ljubimcu, pretehtaj vse pluse in minuse tega dejanja. A ti je vredno reskirat vezo v kateri si, za en dober seks? Če ti je pol to ni več veza v kateri bi hotela živeti. Sicer pa so danes na voljo številni pripomočki, da se lahko sama zadovoljiš, povabi ga zraven, ali pa naredi tako kot ti je Kira svetovala, zaćni se zadovoljevat pred njim, večino moških to podžge.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

09.08.2006, 16:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Obstaja najmanj tudi tretja možnost.

In kaka je ta tretja možnost?user posted image

clock-img

14.08.2006, 13:47

clock-img

siniti

pencil-img

129

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

jaz bi se kar pred njim začela "samozadovoljevat". ni vrag, da ga vsaj malo ne bi zrajcalo.
mogoče bi mu blo všeč, da tako uživaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KIRA bi jz to izvedla ŽE ZDAVNI... če bi mela jajca seveda

bil je 25. maj 2006 in rodila se je LIYA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem