cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če imate preveč mleka...

clock-img

28.03.2006, 21:40

clock-img

renan

pencil-img

1377

Če ste prave mlekarice, tako kot jaz user posted image , pomaga popiti kozarec žajbljevega čaja čez cel dan. Moj mali je prej rabil za izprazniti eno dojko več kot pol ure (pil je iz ene dojke celo v treh podojih), zdaj jo je izpraznil v 15 min. Ravno dovolj, da se je nasitil. S tem, da sem jaz popila kar dve skodelici čez dan, ker me mučijo zamašeni vodi............

LP, Renan

clock-img

29.03.2006, 00:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz se cel dan 'nacejam' z navadno vodo, pa imam mleka za 4 user posted image .  user posted image user posted image  
Pri 9,5 mesecih mi spi celo noč, jaz pa čakam, če me bo razneslo. user posted image  Si moram še zdaj velikokrat ponoči črpat mleko.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.03.2006, 12:39

clock-img

Anonimen

...kaj bi jz dala, da bi imela več mleka...

clock-img

29.03.2006, 16:01

clock-img

Eviii

pencil-img

1974

evo še eno potujočo mlekarno. sicer smo stari niti še 4 tedne, pa se pridno dojimo že od vsega začetka. sestre so v bolnici dejanu govorile, nej vleče, da bo mama imela polno mleka. in on je na vso moč cuzal. pr meni so se bali, ker sm imela cr, da ne bom tko hitro dobila mleka. rezultat: tretji dan se zbudim in okoli mene vse mokro. sm se že ustrašla, kaj je narobe. pa pogledam srajco in vidim, da je vsa mokra od mleka. nardim tri korake in se mi mleko dobesedno usuje... no, pol sm si pa mogla mleko črpat (enkrat ga je blo več kot 1 deci po tem, ko se je dejan pošteno najedu, pa sm si pustila še kr precej not za kasneje) in stran metat... sm mu stalno govorila, da so v sosednjih sobah otroci lačni, mi pa mleko stran mečemo... zdej se je sicer stvar umirila, ampak tudi jst včasih komi čakam, da me sprazni, ker ob predolgi pavzi dobesedno začne vse lit iz mene user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

clock-img

29.03.2006, 18:03

clock-img

renan

pencil-img

1377

Veš kakšno srečo imaš, da ti teče? Meni pa not ostaja in zato imam kopico težav...Zadnjič, ko je mali spal osem ur, sem se prebudila z joško kot melono, pred nosečnostjo sem pa nosila košarico A...
Lp, Renan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem