cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čaj Teekanne za nosečnice

clock-img

29.03.2009, 18:34

clock-img

Nepoznana

pencil-img

279

Živijo!

Včeraj sem v trgovini zasledila (in tudi kupila) omenjeni čaj. In potem doma po različnih forumih prebirala, da nekateri čaji mehčajo maternični vrat. user posted image Jaz tega nikakor še ne bi želela, ker sem šele v 15 mesecu. Torej, bo bolje, da omenjenega čaja ne pijem? Na škatlici ni navedeno v katerem obdobju nosečnosti je čaj priporočljiv.

Vsebuje pa: 39% koprive, 18% melise, limonsko travo, 11% poprove mete, navadno plahtico, malinove liste, 5% rmana.

Upam, da moje vprašanje ne zveni preveč trapasto...user posted image

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 29.3.2009 18:35:08 >

clock-img

29.03.2009, 19:09

clock-img

analucija

pencil-img

389

ta je pa že dolga, če si v 15 mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
verjetno pomota
za  čaj pa ne znam svetovat

lp

clock-img

29.03.2009, 19:30

clock-img

Nepoznana

pencil-img

279

user posted image Uuuuups...ja, seveda, pomota....

Se pardoniram!  V 15 tednu sem....user posted image user posted image

clock-img

29.03.2009, 22:21

clock-img

patkapatatka

pencil-img

135

Ja malinovi listi so tisti, ki mehčajo vrat in se ga priporoča pit nekaj tednov pred porodom

clock-img

29.03.2009, 22:22

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Maternični vrat naj bi mehčal čaj iz malinovih listov.
Ta Teekanne čaj naj bi vseboval tudi te malinove liste, vendar mislim, da nima kaj škoditi, da bi prezgodaj rodila. Moja kolegica ga je pila celo nosečnost, ker je imela težave s prebavo in jih je ta čaj precej omilil. Jaz sem ga do zdaj pila nekajkrat in to takrat, ko sem tudi sama čutila težave z želodcem in prebavo. In moram rečt, da mi je res čudežno pomagal že po par minutah. Zdaj sem noseča 35 tednov, prvič sem ga pila nekje okrog 30-ega.
Jaz mislim, da ti nima kaj škoditi, če ga občasno piješ, saj je namenjen predvsem temu, da umiri prebavo in želodec. Sploh v poznejši nosečnosti se ti bo to obrestovalo, ker se te težave le še pomnožijo z naraščanjem trebuha in dojenčka, ki pritiska na črevesje in želodec.

clock-img

30.03.2009, 15:58

clock-img

Ylenia

pencil-img

163

kopriva je zato da ti ne zastaja voda v telesu, melisa pa meta pa za pomiritev. in res je ta caj namenjen predvsem za urejanje prebave pa mal za pomiritev zelodca in zivcev. itak ne more bit skodljiv ker pise da je za nosecnice, drugac bi pisal da je za tiste k nocjo bit nosece.
js bi ti samo to svetovala da ga namakas v vodi res samo 5 minut, da ne bo premocan.

clock-img

30.03.2009, 19:33

clock-img

lino

pencil-img

1012

Pozdravljena.

Jaz pijem ta čaj ze od začetka nosečnosti in sem sedaj noseča 29 tednov. Mislim, da ni toliko koncentracije malinovih listov, da bi čaj lahko škodil. Mi pa uredi prebavo.
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2009, 21:41

clock-img

tia12

pencil-img

883

Tudi jaz ga pijem že skoraj od začetka, pa imam sedaj še 6 dni do roka. Tko da po mojem nima kaj škodit. Pa še dober je....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

clock-img

01.04.2009, 21:47

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Malinovi listi pridejo efekta šele ko user posted image hoče pridet na svet. Podobo kot user posted image . Če user posted image še ni pripravljen, se ti lahko z raznimi čajčki na glavo postaviš, pa ga ne boš ven zbazala.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem