cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ČIŠČENJE POHIŠTVA;LAMINATA

clock-img

29.12.2005, 12:31

clock-img

ery

pencil-img

1675

Lep pozdrav!
Mene pa zanima s čim čiščete leseno pohištvo? namreč jaz imam svetlo kuhinjo od Gorenje in se na njej poznajo čisto vi prstni odtisi in sploh stran ne gredo..Noro..

Pa še laminat... Res sem jezna.. Vse se pozna na njem.. A pozna katera dobro čistilo?

mejte se

cao

clock-img

29.12.2005, 12:35

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Če mene vprašaš ga ni čistila. Tud če spucaš, se bo hitr vse odtise spet poznal. Jst mam iste probleme. Pač večkrat je treba spucat in to je to. Sam zdej ne vem, a teb se sploh spuca ne, al se ti hitr spet vse pozna!?user posted image Ker men se spuca že, ampak za kakšen dan, pol je pa spet vse po starem in jovo na novo.user posted image

clock-img

29.12.2005, 12:38

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Jaz imam za laminat Emsal. Malo zliješ v vedro, pa pomiješ. Ful dobro počisti, pa še diši.

clock-img

29.12.2005, 12:39

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Jaz sem tud jezna na laminat - predvsem v kuhinji, kjer se vsaka kapljica takoj pozna. Če bi šeenkrat opremljala, ga v kuhinjo sigurno NE dam. grrrr user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

29.12.2005, 12:43

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Sej jaz tud čistim z Emsalom, sam fleki se pa še vedno poznajo. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

29.12.2005, 17:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sčimerkoli boš čistila, fleki se bodo poznali. user posted image

clock-img

30.12.2005, 20:00

clock-img

Anonimen

fleki se oznajo na vsem, če se pa ne pa tolk hujš k maš pol mem grede vse svinsk pa še veš ne! bljak! raj vidm da se vid saj pomijem. js laminat vsake 2 dni recimo pomijem kar s krpicami za enkratno uporabo - kupiš v milerju al pa dmju so ful pocen pa lepo dišijo. drgač pa močo pa vodo pa kakršnokol čistilo recimo ajaks in pomiješ k ploščice!

clock-img

31.12.2005, 08:46

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz kuhinjo v češnjevi barvi čistim kar z vlažno krpo, pa potem zbrišem še s suho krpo. Vsake tolk časa pa še s Pronto razpršilom (noter ima med), da se prah tolk ne prime.
Laminat pa jaz kr s sesalcem, potem pa še tako, kot je rekla Lara-tisto mokro metlo, pa Aiax, pa drgnem.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem