IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76
Da mi je itak samo v napoto in da naj sama odločim kako in kaj.
Tole po moje veliko pove. Očitno si v vajinem odnosu ti glavna. Zdaj je treba po moje rešit, ZAKAJ je tako? Je krivda na tebi ali na njemu?
Jaz pa tega nisem tako razumela, da je ona glavna, temveč, je to rekel v užaljenosti, ker je Lara76 NAČELA temo, ki je pač...malce neprijetna. In kaj je najlažje odgovoriti, kot to, kar je rekel on? S tem pa seveda prenesel vso odgovornost problema in njegovo rešitev enostavno na Laro76. Zelo komot in nezrelo. Kajti skupni problemi se rešujejo skupno, dokler se da.
In mislim, da vajin problem ni nerešljiv, pa čeprav ga ne poznam. Se mi zdi, da gre bolj v to smer, da ko je otrok tukaj in to predvsem majhen otrok, so določeni problemi, prilagajanja pač novi in nepričakovani za pare. Pa dodajmo še utrujenost, živčnost in celotno paleto, kar pač zraven spada. Mislim, da smo šli skozi to fazo kar vsi. Razlika se začne videvati v tej isti situaciji v kompatibilnosti partnerjev.
Mislim, da se je vredno še enkrat vsesti in mirno pogovoriti o željah, potrebah in tudi o problemu, ki iz le-tega izvira.