cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"Dodatki" za moške

clock-img

20.10.2014, 13:46

clock-img

SU

pencil-img

919

Povsod berem samo o krvomočnici pa maci pa.. pa... za ženske. Kaj pa za moške? Kaj bi lahko jemal moj, da bi pozitivno vplivalo na njegovo plodnost itd.? Pa naravno bi... Mislim, da e-vitamin? Še kaj? Mate kakšne izkušnje?

clock-img

20.10.2014, 14:05

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Selen. Če se spomnim še kaj, dopišem.

clock-img

20.10.2014, 14:11

clock-img

Tara9

pencil-img

1146

Moj je pil neke kapsule Selen-Cink, ne spomnim se točno katerih. Spermiogram je bil odličen, ne vem pa koliko so kapsulce pripomogle, škodile niso user posted image .

clock-img

20.10.2014, 14:13

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Ja, ta dva sta super za plodnost, za oba spola.user posted image

Moj jemlje q10, selen, acai jagode, omega-3, vitamin e. Ampak zaradi zdravja samega, ne le zaradi plodnosti.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 20.10.2014 14:14:58 >

clock-img

22.10.2014, 14:13

clock-img

SU

pencil-img

919

Hvala. E-vitamin sem naročila... ja, je tko "vsestranski"... Hja... oba prispevava, da bo plusek... In pa, če pozitivno vpliva še na kaj drugega, zakaj ne bi tudi on malce "pripomogel" še malce drugače... user posted image ...ne "le" s hopsanjem... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem