cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"šoping v Trstu"

clock-img

04.04.2007, 16:27

clock-img

Anonimen

Povejte mi,če se splača it dol "šopingirat"?Baje,da se za otročke splača it dol kupovat,da je skor vse zastonj...user posted image

clock-img

04.04.2007, 17:10

clock-img

asso

pencil-img

3700

Tudi jaz bi rada vedla kje je to v Trstu, zelo zeloo pogosto grem v Trst, ampak še nikoli nisem dobila nič zastonj user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

04.04.2007, 17:57

clock-img

Anonimen

user posted image vse skoraj zastonjuser posted image ,po par €

clock-img

04.04.2007, 18:28

clock-img

ona

pencil-img

3685

Najbolj poceni je pri kitajcihuser posted image resno

clock-img

04.04.2007, 21:17

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Kvaliteta pa je v podnu, zelo redko dobiš kaj vredu. Za otroke že mogoče, sam grem raj v Avstrijo že zarad filinga. Sem imela prevečkrat opravke z njimi pa mi njihova higiena ravno ni ne vem kaj. 

clock-img

04.04.2007, 21:28

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Jaz sem bila pred kratkim tam in so se mi Kitajci zamerili, ker so ogabni. V tistih svojih trgovinicah jejo, spijo,... In je res obupen smrad!
Potem je pa v centru še tista kao diskontna prodajalna, kjer so cene res nizke, ampak ne moreš (in ne smeš) nič probati, kvaliteta je zanič (materiali, kroji,...), gužva strašna... In res lahko zasovražiš nakupovanje.
Mi smo šli potem v center Il Gulia in sem v Oviesse tamali kupila skoraj vse za pomlad. Cenovno je pa podobno H&M pa tudi kvaliteta je OK. Da ne govorim o pogojih nakupovanja.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

04.04.2007, 21:36

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Jupiiii! Mi gremo mogoče v soboto v Trst.user posted image  H kitajcem ne grem rada, ker imajo kar slabo robo. Kdaj pa kdaj se kakšna cunjica v redu najde.. sam je pol temu primerno tudi dražja. Drgač je pa Mirela zakon, res da je gužva, tko kot je že ena zgoraj opisala, sploh če greš ob torkih ali sobotah,..sem si že marsikaj fajnga kupla. Če greš do šefice in jo lepo prosiš da probaš, bo dovolila. Men je že velikokrat.user posted image

Je pa še ene par štacun, ki jih pa ne vem po imenu... Men je Trst super!!!

clock-img

05.04.2007, 07:53

clock-img

popi

pencil-img

301

V Trstu so Il Gulia,Torri di Europa,v centru Coin
Pri kitajcih pa raje ne kupim,ker sem se enkrat na sodelovkino pobudouser posted image ...
V Muggii imaš pa Bata outlet...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

05.04.2007, 14:18

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Če greš v Trst moraš it obvezno v Torri d'Europa - imajo en kup trgovin tudi za otroke.

link http://www.torrideuropa.com/

clock-img

05.04.2007, 16:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Če greš v Trst moraš it obvezno v Torri d'Europa - imajo en kup trgovin tudi za otroke.

link http://www.torrideuropa.com/

user posted image user posted image user posted image  Preverjeno dobra roba! Ceneje kot pri nas, dražje kot kitajci!user posted image

clock-img

05.04.2007, 17:16

clock-img

Anonimen

O.k,hvala vam za nasvete!Bom šla pa tja dol mal v nabavo-očka bo pa za varuško.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem