sabi
|
pozdravljene mamice! Jaz pa imam za vas eno vprašanje glede dojenja, ker sem že čist obupala in nujno rabim vašo pomoč.Imam 2 meseca starega fantka in ga že od samega štarta dojim, vendar tudi dodajam, ker imam mleka premalo,ampak še vedno dojim vsak obrok.Sem pa opazila danes, pa tudi včeraj že, da ko je postal lačen, sem ga pristavila na dojko in je začel kričat na ves glas in se zvijat, kot bi imel krče, ko je na boku, potem sem ga probala pristavit na drugo stran, vmes podirala kupčke, nič, še vedno jok in zvijanje.ko pa sem ga postavila na hrbet in dala adaptirano mleko, je v momentu pojedel brez zvijanja, brez problema.Probala sem dojiti tudi leže, hodila sem in dojila, nikakor, nikakor, nikakor, tako da sem od matranja planila v jok in se še vedno ne morem pomirit, ker me je strah, da ni začel zavračat mojega mleka, čeprav se mi zdi prehitro.Ugotavljam tudi da ga po vsakem podoju začne zvijat, ne glede na to kaj pojem.povejte mi, ali je ta hrana lahko vzrok npr.včeraj za zajtrk sem pojedla:tunun sendvič z malo zelja in koruze(res malo), za kosilo:pečenka(brez masti)in pražen krompir,rdeča pesa,za večerjo pa:prežganko in sirove štruklje in ga je danes in ponoči zvijalo.danes sem pojedla za zajtrk:kos belega kruha,10 dag poli salame in kefir, za kosilo:pečen piščanec,krompir in kuhano zelenjavo, za večerjo pa kos kruha in activia jogurt.Vendar njega zvija, ampak se hitro pomiri, rada bi da se pomiri na dojki, ko je lačen, vendar mi ne uspeva, kaj delam narobe, in po kolikem času dobi otrok vnos hrane ko jaz nekaj pojem? prosim vas lepo za vaše odgovore in hvala že vnaprej lp. Sabina
|