Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 9:55:50
|
|
|
|
Volga
|
Zbiram jih. To je moj hobi.
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 9:58:54
|
|
|
|
tanjusi
|
Zbiram jih. To je moj hobi. Najbrž je tvoj hobi tudi da prežiš tule ne netu in čakaš na zanimive teme , da se potem lahko oglasiš In pametno komentiraš .
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 10:05:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Zbiram jih. To je moj hobi. Najbrž je tvoj hobi tudi da prežiš tule ne netu in čakaš na zanimive teme , da se potem lahko oglasiš In pametno komentiraš . Prav imaš.
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 10:16:22
|
|
|
|
Mala koala
|
Po kratkem postopku bi šli na kup, pa direkt v kontejner s ta modrim pokrovom. Edina možna opcija, kar se mene tiče. V nobenem primeru temu problemu ne bi posvečala prevelike pozornosti.
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 10:20:18
|
|
|
|
nuala
|
Moj je sicer prvošolček ampak delovne zvezke in zvezke, ki jih dokončaj pred koncem ŠL bom hranila do konca ŠL oz. pravilneje do začetka novega ŠL ( ker bo konec poletje treba malo ponoviti kakšno stvar ). Potem pa to, z izjemo enega zvezka ( ki ga ima zelo rad saj vanj vsak dan pišejo narek ter dobijo oceno ) roma v smeti.
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 10:46:00
|
|
|
|
cgorjanc
|
naprimer js sem jih določene zbirala nekje do 5 r,ker smo vedno kej potrebovali kakšne sličice ko so morali lepit,pol sem jih pa dala med odpadni papir
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 10:58:46
|
|
|
|
haloze
|
V smeti, ampak šele ob koncu šolskega leta.Kaj pa bom s tem?
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 11:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
moj starejsi sine je zdaj u drugem razredu. in vse zvezke in delavne zvezke pospravim v eno skatlo. se mi zdi zelo lep spomon na otroska leta. vem da ne bom nic metala stran. se mi zdi, fuuul skoda.
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 11:30:21
|
|
|
|
tanjusi
|
moj starejsi sine je zdaj u drugem razredu. in vse zvezke in delavne zvezke pospravim v eno skatlo. se mi zdi zelo lep spomon na otroska leta. vem da ne bom nic metala stran. se mi zdi, fuuul skoda. v šoli imajo sedaj akcijo zbiranja papirja in sem danes vse zvezke in delovnike od starejšega sina ki je v petem in od sina ki je v drugem spravila v eno škatlo in grejo lepo na akcijo zbiranja papirja. Razmišljam tako , če so do sedaj ležali na podstrešju in jih nihče ni pogledal, jih tudi od sedaj ne bo nihče pogrešal,
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 12:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, saj verjetno imas prav....sam meni se res skoda zdi
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 12:02:40
|
|
|
|
Mala koala
|
Pametno. S temi zgodbamin za spomin spraviti itd. ni drugega kot to, da te vsa ta krama duši, pogleda jo pa itak nihče več nikoli. Pri nas imamo polno klet starih zvezkov in šolskih knjig od svakinje, ki ima 40 let. Enormne količine. Ves profit od tega je, da ni nikjer prostora. Tašča vsake toliko zabriše stran kakšno škatlo in ona tega niti pod razno ne opazi. Če ji pa omeniš, da bi mogoče kaj vrgla stran jo pa skoraj infarkt.
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 12:45:01
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Še dobro, da smo doma v bloku - in takih dilem ni
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 21.3.2009 14:42:31
|
|
|
|
sanja nk.
|
od mojih obeh imamo doma še vse, od risbic iz vrtca, zvezkov , delovnih zvezkov.... res čisto vse..torbe....moj hobi spravljanje.... mah vse hranimo za spomin, nekoč , še zmeraj bosta lahko stran zmetala. lp
|
|
|
|
RE: zvezki, delavni zvezki.... 23.3.2009 19:05:05
|
|
|
|
tanjusi
|
mah vse hranimo za spomin, nekoč user posted image , še zmeraj bosta lahko stran zmetala. fajn tebi ko maš prostor za tako.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?