|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zveza?
29.1.2007 10:25:35   
Anonimen
Imam enega otroka. Z njegovim očetom nisva več skupaj. Je pa v mojem življenju nov moški. In tu nastane problem. Nama je lepo in vse. Ampak problem nastane ko začnem razmišljati o prihodnosti. Ne vem, če je ta moški pripravljen sprejet odgovornost za mojega otroka ali ta zveza kam pelje.
Včasih se mi zdi, da je boljše vse skupaj končati, včasih da naj preprosto uživam v teh trenutkih. Ampak po drugi strani zakaj v neko vezo ali karkoli že to je, če v njej ni prihodnosti.
Je pa stvar takšna, da ima on še vedno takšno svobodno življenje. Gre ob vikendih ven. Ima svoje dejavnosti in podobno. Mene to konec koncev niti ne moti. Sploh ker je vse to še na začetku in vem, da se ne bo zdaj vsemu odrekel ampak vseeno. On sicer pravi, da bo čas prinesel in da bomo videli kaj bo. S tem se strinjam ampak vseeno malo dvomim.
Morala sem nekje nekaj napisati, ker sem totalno raztresena in vse to ne jemljem več kot le neko srečenvaje z nekom. Kaj vi pravite?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zveza?
29.1.2007 10:43:35   
*alja*
Pogovori se z njim pa boš videla pri čem si!

Jas ziher nebi začela zveze, če bi vedela, da nikamor ne pelje, sploh pa če je medzmes še otrok!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 10:48:36   
Anonimen
Ne vem, če je ta moški pripravljen sprejet odgovornost za mojega otroka

...kaj pa biološki oče je sprejel odgovornost za tvojega /vajinega otroka? Ne vem, odgovornost za "tvojega otroka" si sprejela samo ti in noben drug....včasih me malo zbode (situacija iz širše družine) , ko ženska pričakuje, da bo nov partner sprejel, ljubil, ujčkal, sprejel odgovornost za tujega otroka...ne vem no....ne me razumet narobe...ali iščeš partnerja ali očeta svojemu otroku ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 10:56:36   
Marogica
Jaz pa mislim, da je pomembno, da novi partner ne stoji samo za žensko, temveč tudi otrokom. Saj ju dobi v "paketu" in najbrž bodo živeli in planirali skupaj. Torej ga MORA sprejeti, saj je del te zveze. Ni potrebno, da ga sprejme kot oče, lahko pa mu je "nadomestna" figura, ki jo otrok tudi potrebuje.

Če tvoj partner tega ni sposoben, bi se jaz osebno raje umaknila iz takšne zveze. Če so mu že sedaj bolj pomembna pohajkovanja naokoli, ti pa samo, ko gre za sex, to v bodoče ne bo boljše, temveč samo slabše. In da se slučajno zgodi, da tudi z njim zanosiš, boš na koncu sama z dvema otrokoma.

Dobro premisli, kajti v morju plava dosti rib....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 10:59:42   
baguSka
Nimam se otroka, vendar vseeno...

Ce se nekako poskusim postavit v tvojo situacijo...

Imas sicer vec moznosti, vendar jaz bi povdarila dve. In sicer:

1. ce bi se s tem moskim mela fino in bi ga izkljucno imela le v svoje uzitke ipd in nebi z njim kovala nekih dolgorocnih planov itd, potem bi se definitvno dobivala z njim in se pac fino mela..

2. ce bi iskala resno zvezo in bi si zelela necesa vec, potem bi definitivno iskala nekoga, ki bi se lahko vedno zanesla nanj, nekoga v katerega nebi podvomila niti slucajno in nekoga, ki bi 100% sprejel mene in mojega otrocka, ki bi bil pac del mene oz z mano v kompletu.. ce bi dvomila v to, potem definitvno nebi z njim delala nekih dolgorocnih planov, ampak bi sla dalje..

Tkole bi jst nardila: al bi sama uzivala v tej zvezi dokler traja, al bi pa iskala pac nekoga primernega v katerega nebi dvomila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 11:04:37   
madela
To je normalno,da išče sebi partnerja,a ta oseba MORA sprejeti tudi njenega otroka, Kako pa bi to zgledalo,če bi njo ljubil njenega otroka pa zavračal,saj bodo ja živeli skupaj "če". Tudi jaz sem šla s fantom s katerim imam otroka narazen in sem sedaj  srečno poročena in moj mož ne dela razlik med otroci,namreč imava še dva iz najinega zakona. Vsi otroci so deležni ljubezni  in enake vzgoje,kar pa ne bi šlo če moj mož ne bi sprejel mojega otroka iz prejšnje zveze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2007 11:05:30   
caillou
Saj veste kako pravijo "osel gre samo enkrat na led". Da ne boste vi hodili dvakrat ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 11:19:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Saj veste kako pravijo "osel gre samo enkrat na led". Da ne boste vi hodili dvakrat ?

Ne ne ne ne ne...osel gre enkrat na led, človek pa dokler se ne nauči drsat user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 11:22:09   
caillou
Tale je pa dobrauser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2007 12:25:56   
srki
Se podpišem pod Marogico.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2007 12:35:48   
mika
marogicauser posted image , tudi jaz se podpišem pod tvoj post.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2007 22:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz pa mislim, da je pomembno, da novi partner ne stoji samo za žensko, temveč tudi otrokom. Saj ju dobi v "paketu" in najbrž bodo živeli in planirali skupaj. Torej ga MORA sprejeti, saj je del te zveze. Ni potrebno, da ga sprejme kot oče, lahko pa mu je "nadomestna" figura, ki jo otrok tudi potrebuje.
Če tvoj partner tega ni sposoben, bi se jaz osebno raje umaknila iz takšne zveze. Če so mu že sedaj bolj pomembna pohajkovanja naokoli, ti pa samo, ko gre za sex, to v bodoče ne bo boljše, temveč samo slabše. In da se slučajno zgodi, da tudi z njim zanosiš, boš na koncu sama z dvema otrokoma.
Dobro premisli, kajti v morju plava dosti rib....

Takšen pogoj je imel Kamikaza, ker sem imela tudi jaz Jana "od prej". In če tega ne bi mogel sprejeti, bi izvisel kakor kuhan špaget. user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2007 10:01:32   
polma
Ko sem jaz spoznala novega partnerja mi ni bilo do sex-zveze. Sploh pa ne z njim, ker se mi je zdel idealen in sem ga hotela samo zaseuser posted image !
Zato sem mu povedala, da me sex-zveza ne zanima, potem pa se je pač on odločil po svoje. Zdaj živimo skupaj. Vsi trije. Takrat sem namreč začutila, da je idealen "partner" tudi za moje dete user posted image .
Pomembno je, kaj si ti želiš, pa da ne "poškoduješ" svojega otroka! Mojo prijateljico je odhod maminega drugega moškega po njenem očetu še bolj prizadel. Ker-starša sta šla narazen, to je sprejela. Ko pa je odšel drugi moški, ki ga je kot otrok:sprejela, vzljubila, on pa je skrbel zanjo kot za svojo, tega pa ni mogla prebolet. Če me, ki smo odrasle, po svojih najboljših močeh v drugo gradimo odnose, si probaj predstavljat, kako je otrokom težko vzpostavljat "partnerske" odnose-ker ti, ta nov tipi,  niso njihova družina. Zato so njiihovi odnosi še močnejši- če štimajo, ali pa če imajo s "ta novimi" kratek stik.
Skratka- UŽIVAJ 100/h, če maš možnost s tem tipom! Pogovorita se, da si boš na jasnem- pol se pa odloči, KAR TEBI PAŠE.
Ker štos je pa v tem, da se bo vse novo in staro skozi TEBE gradilo, rušilo, mirilo. Ti moraš zdaj peljat naprej zadevo, vleči poteze, pazit da je vsem dobro in hkrati  uživat, ker gre za tvojo prihodnost.
Uf, preveč  sem zatežila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2007 11:54:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

Ne vem, če je ta moški pripravljen sprejet odgovornost za mojega otroka

...kaj pa biološki oče je sprejel odgovornost za tvojega /vajinega otroka? Ne vem, odgovornost za "tvojega otroka" si sprejela samo ti in noben drug....včasih me malo zbode (situacija iz širše družine) , ko ženska pričakuje, da bo nov partner sprejel, ljubil, ujčkal, sprejel odgovornost za tujega otroka...ne vem no....ne me razumet narobe...ali iščeš partnerja ali očeta svojemu otroku ...

Ja kaj pa naj pričakujemo od novega partnerja user posted image  Valda da sem v paketu z otrokom. In če ne bo mogle sprejeti mojega otroka, ga ljubiti, ujčkati...potem jaz z njim ne morem biti. Ker sem kot mati dolžna otroku dati topel dom. In bolj je topel dom tisti, kjer sta mama in otrok sama, kot pa kjer je še en "tujec", ki do otroka ne čuti nič. Mislim oprosti, ampak tako razmišljanjeuser posted image user posted image user posted image  Bom kar napisal...primitivno za moje pojme.

In me iščemo partnerja, ki bo dober "oče" našim otrokom, ne pa samo dober seks mašin. Ker dober partner ne more biti, če ne sprejme otroka. Hudo ženska, upam, da se ne boš nikoli našla v naši koži.

Jaz sem mela srečo. Živim s partnerjem že 5 let, ki ni biološki oče mojemu otroku. In bolj pravilno bi napisala, če bi napisala najinemu otroku. Ker moj partner "najinega" otroka ujčka, spejema, ljubi..... In ga vzgaja. In ga vzdržuje. In vedno pravi: moj sin. To je dober partner. In tak oče lahko da več otroku, kot nekateri (pudarjam nekateri) biološki očetje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2007 16:55:01   
dory
Glede na to,da imas ze otroka, si predstavljam,da ne bi imela glih veze samo zato,da jo mas ali da si celo nakopljes se enega mulca?

Torej,vrzi karte na mizo in naj ti lover pove kaj in kako misli...ker se je brezveze podajat v nekaj,kar nima trdnih temeljev, da se nanj navezes ti in potem trpis,ko vidis,da ni to to, ali celo,da se nanj naveze otrok...

Jst mam tud otroka, tipa sem sunla v tazadnjo se preden se je tamal rodil...in do danes se nisem prisla do tiste tocke,da bi lahko blizu spustila koga, se vec, vedno bolj ugotavljam, da mi je tako kot je se najbols ...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......