polma
|
Ko sem jaz spoznala novega partnerja mi ni bilo do sex-zveze. Sploh pa ne z njim, ker se mi je zdel idealen in sem ga hotela samo zase ! Zato sem mu povedala, da me sex-zveza ne zanima, potem pa se je pač on odločil po svoje. Zdaj živimo skupaj. Vsi trije. Takrat sem namreč začutila, da je idealen "partner" tudi za moje dete . Pomembno je, kaj si ti želiš, pa da ne "poškoduješ" svojega otroka! Mojo prijateljico je odhod maminega drugega moškega po njenem očetu še bolj prizadel. Ker-starša sta šla narazen, to je sprejela. Ko pa je odšel drugi moški, ki ga je kot otrok:sprejela, vzljubila, on pa je skrbel zanjo kot za svojo, tega pa ni mogla prebolet. Če me, ki smo odrasle, po svojih najboljših močeh v drugo gradimo odnose, si probaj predstavljat, kako je otrokom težko vzpostavljat "partnerske" odnose-ker ti, ta nov tipi, niso njihova družina. Zato so njiihovi odnosi še močnejši- če štimajo, ali pa če imajo s "ta novimi" kratek stik. Skratka- UŽIVAJ 100/h, če maš možnost s tem tipom! Pogovorita se, da si boš na jasnem- pol se pa odloči, KAR TEBI PAŠE. Ker štos je pa v tem, da se bo vse novo in staro skozi TEBE gradilo, rušilo, mirilo. Ti moraš zdaj peljat naprej zadevo, vleči poteze, pazit da je vsem dobro in hkrati uživat, ker gre za tvojo prihodnost. Uf, preveč sem zatežila...
|