Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZUP - Academia ali PF MB 8.9.2011 20:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem letos opravljala izpit iz ZUPa na upravni akademiji ... so rekli da redko kdo pade, da je čisto v izi ... nopa ni bilo tako ... nas je mogoče samo 30% naredilo. So pa predavatelji fajn, pa tudi gradivo ki ga dajo je več kot dovolj (+ zakon, seveda), za uspešen zaključek. Je pa res treba znat v nulo vse, ker če na ustnem zasumijo, da nekega področja ne obvladaš, si pečen.
|
|
|
|
RE: ZUP - Academia ali PF MB 8.9.2011 20:57:17
|
|
|
|
Raho
|
Jaz sem pred leti delala na Pravni v MB in imam pozitivne izkušnje. Ni bilo na izi, grozljivka pa tudi ne
|
|
|
|
RE: ZUP - Academia ali PF MB 9.9.2011 8:31:09
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz sem bila z academii zelo nezadovoljna, sicer nisem upravljala zup-a ampak sem tam študirala, pa vseeno....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2011 22:51:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ZUP - Academia ali PF MB 19.9.2011 13:17:59
|
|
|
|
ThinkPink
|
Jaz sem delala na PF, pa je bilo zelo ok. Predavanja so bila dovolj zanimiva, da si si veliko zapolnil že iz predavanj. Sam pisni del je bil sestavljen iz kakih 70 vprašanj tipa a,b,c,d odgovorov - pa tako sestavljen, da če si tukaj veliko mimo fasal, potem nisi znal tak nič. V nadaljevanju pa si moral napisati odločbo, kar tudi ni bilo težko. Ustno je bilo malenkost težje, odvisno kdo je bil izpraševalec, ampak če si znal osnovno teorije in imel pač nekaj logike, je tudi šlo skozi. Morda meni ni bilo tako težko, ker sem se že pri delu srečala z ZUPom in sem znanje iz prakse imela, morala pa sem ga še teoretično izpiliti.
|
|
|
| Stran: [1] |
fantek ali punčka?petja75Če bi lahko imeli samo enega otroka in bi lahko izbrali spol, bi raje imeli fantka ali punčko?fantek (
35%)
punčka (
65%)
Število vseh glasov: 302Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!