Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 10.4.2009 11:35:59
|
|
|
|
honey
|
Moja izkušnja z gugalnicami: mi smo lansko leto dobii pri sosedih kovinsko - smo je prebarvali in je danes še vedno taka, kot je bila lansko leto. Moj oče jo je pa doma naredil lansko leto leseno in sem jo ravno danes zjutraj gledala, kako je grda. Obvezno jo bo potrebno prešlifat in prebarvat. Tako da - premisli in se odloči.
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 10.4.2009 12:18:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Pikapolonica je ravno dala ven katalog vrtnih igral. Poglej na njihovo spletno stran.
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 14.4.2009 11:53:42
|
|
|
|
Bortrc23
|
Sam še vedno vztrajam pri Flori, ker ima vsa igrala po občutno nižjih cenah, proizvajalec pa je Kettler, ki je zelo znano ime.
|
|
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 17.2.2012 19:27:57
|
|
|
|
brezka
|
Mi imamo tale zunanja igrala in so taka kot prvi dan. Je pa res, da je vseen treba dat malo več denarja. Pa tud smo gledal na to, da bo vse skupi varno, ker nočemo, da se nam naš mali poškoduje, ko se bo kaj odlomilo
|
|
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 5.4.2012 14:46:06
|
|
|
|
moteco
|
No, ker naš mali tako zelo uživa na teh zunanjih igralih, razmišljamo, če bi letos najeli ena taka zunanja igrala, ki so napihljiva ali kej takega. Samo ne vem, kako je s cenami, so kakšne izkušnje?
|
|
|
|
RE: zunanja igrala z gugalnico 5.4.2012 16:14:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: moteco No, ker naš mali tako zelo uživa na teh zunanjih igralih, razmišljamo, če bi letos najeli ena taka zunanja igrala, ki so napihljiva ali kej takega. Samo ne vem, kako je s cenami, so kakšne izkušnje? saj pa so napisane cene na tej tvoji povezavi
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?