|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zopet znaki
20.2.2007 16:09:26   
Anonimen
Pozdravljene, user posted image !!
Prosim vas za pomoč. Vem, da je bilo o tem veliko že napisanega, vendar...
Že dober teden pred pričakovano user posted image  so se mi začeli dogajati čudni znaki. Pogosto hodim na stranišče. Potem se nenehno spahuje. user posted image  je rekel, da me bo izselil, ke se bo drugače zadušil , take hude naj bi spuščala user posted image , pa še zaprtost me muči.
Vse te znake sem imela v mojih nosečnostih ( 4-ih), vendar sem pozabila kdaj so se začeli.
Ali je možno, da se pojavijo tako hitro? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zopet znaki
20.2.2007 16:17:52   
mala zirafa
Kaj pa vem.Mene je tiščalo lulat tdi ponoči tisti teden ko mi je zamujala M.Drugače so me bolel prsi, malo me je bolelo v križu in vse ej blo podobno PMS-ju.Počakaj do izostanka M.Kolko časa pa je do takrat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.2.2007 16:35:50   
Anonimen
Jaz imam iste znake, malo sem bolj okrogla okrog pasu(tiščijo vse hlače v pasu), spi se mi nenormalno, povečan izcedek imam, pa še lačna sem zeloooo. No, počakajmo na predvideno user posted image , potem pa user posted image user posted image . Upam, da bo tako. Ti znaki že mene ubijajo, sam verjetno bo psiha veliko dodala.user posted image  Še 4 dni.....

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.2.2007 17:14:41   
Anonimen
user posted image
Do user posted image  je še 5-6dni.
Čudno se mi zdi, ker sem nenormalno utrujena. Sem spala celo noč, odpeljala malo v vrtec in potem nazaj zaspala do 10h. Sedaj se mi pa zopet spi.user posted image
Vem , da moram počakat vsaj do nedelje.
Jaz pa nisem lačna, le žejna....
No, pa napihnjena kot balon tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 17:25:51   
florita
a test pol pokaže user posted image  že 6 dni prej?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2007 17:26:20   
florita
joj sory sem falila forum???

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2007 20:16:42   
Anonimen
Jaz  tudi NE čakam user posted image 8 dni-to me grozno ubija -to čakanje,imam tako polne prsi,boleč napihnjemn trebuh in kaj se mi je predvčerejšnim zgodilo v tušu pri mesarju mi je grozno slabo postalo ,ko mi še ni blo nikoliuser posted image JOJJJ bi kar presplala teh 8 dni,ja pa jaz sem tudi ful zmatrana pa križžž me boliuser posted image sem tudi imela beli tok zdaj je pa manj tega,no bomo videli-vsem vam in sama sebi držim fige in pesti -da BO RATALOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2007 21:03:44   
soraja
jaz je tudi ne čakam 23.2,sam me zanima kaj je s temi izcedki,nekatere pravijo,da je znak za user posted image  nekatere pa da je zauser posted image .Jaz ga sicer imam že 1 teden danes pa še močnejšega...a ve katera kako gre s tem?? sem pa seveda zelo neučakana kot mislim,da vse tukiuser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2007 14:47:12   
mala zirafa
Ne vem izcedki enkrat so drugič niso.Kakor pri kateri.najbolje je da počakaš vsaj 5 dni in če že moraš, testiraš z zelo občutljivim testom baby check, če se ne motim.Ampak raje počakaj na izostanek, ker ob pogledu na  - test te vrže dol.
Poskšaj se ukvarjat s čim drugim in čim manj mislit na to.Če je je , če ni ni .
Pa srečno.

(odgovor članu soraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2007 14:53:53   
tinkamiška
Punce, če si želite prišparat razna razočaranja, počakajte vsaj do datuma, ko naj ne bi prišla Franca, resno.
Nardiš test in pokaže -, pa si rečeš uf prezgodaj je in ga nardiš na datum, ko naj ne bi prišla Franca in je -, pa rečeš uf kaj pa če je prezgodaj, pa zamudi dva dni in delaš test, pa spet pokaže - in potem se uliiiiijeeee. Kaj si nardila? 3x si bla razočarana, potem se pa, ko se ulije, totalno sesuješ....

Počakajte raje z testi, je potem toliko bolj fino, ko se pokaže en veliiiik +user posted image in veš, da je to to!

Držim pestke za vse, ki čakate in imate takšne in drugačne znake...pri meni so se pokazali šele nekje pri 7-8t nosečnosti. Prej pa so bili le znaki prihajajoče France...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?