|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zopet kilogrami
25.5.2010 14:44:28   
Anonimen
zanima me koliko ste se zredile od prvega pregleda pa do 20-tega tedna???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zopet kilogrami
25.5.2010 14:48:18   
mala
Od prvega pregleda - 9t noseča do 21t sem se zredila 7kg

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2010 17:08:29   
benika
shujšala sem za 6 kg.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2010 18:03:09   
sami0804
V prvi nosečnosti 10kg,
v drugi nosečnosti 2 kg.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2010 18:34:12   
lananai
Po polovici nosečnosti sem bila na -1kg kot pred nosečnostjo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2010 19:04:59   
picola1
Pa dobr...a ste same čudne tukej al kaj??? user posted image user posted image Anonimna, da te mal potolažim...jst sem se do sedaj zredila 18 kg (in imam še 1m do konca). Preveč, itak...sam kaj čem zdej... O tem bom razmišljala kasneje (ja, sej vem, da mi bo še žal, da se nisem bolj pazila sedaj...sam ****t ga...)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2010 19:08:56   
tejči28
Zredila sem se 3kg do 20t,sedaj sem v 27t in sem pridedala 5kg.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2010 19:14:50   
rose85
Od prvega pregleda do 21. tedna 2,5 kg.
Od začetka nosečnosti pa do 21. tedna pa 4,5 kg.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2010 19:20:37   
Natalija28
Od prvega pregleda pa do 21. tedna, ko sem imela pregled sem se zredila : 6,5 kg.user posted image  

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2010 19:47:32   
ooooo
od 1. pregleda do 18. tedna sem se zredila ene 8 kg, pol se mi je za nekaj tednov umirila rast kg, ki se je pol spet nadaljevala...da tako sem do zdej pridelala 14 kg, sem pa noseča 29 tednov user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2010 20:45:26   
AnciM
Obakrat le 3 kg. Me je pa potem napihnilo in na koncu imela +18kg. Kakor katera. Ene se napihnejo na začetku in potem zmerno. Druge pa na koncu. V prvi nosečnosti se spomnim, da sem zadnji mesec pridelala 4 kg. Me je skoraj kap na zadnjem pregledu.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2010 22:34:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Od prvega pregleda - 9t noseča do 21t sem se zredila 7kg

enako...

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2010 8:23:14   
mišamaša77
Do 20 tedna 2kg, od 20 tedna do 39 tedna ( sedaj) pa 14 kg. Potem šele začne teža rasti, pa zdaj manj pojem kot pred nosečnostjo!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2010 8:58:10   
rose85
Zanima me, če je to, koliko se zrediš do 20.tedna pokazatelj, koliko se boš redil naprej?

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 9:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2010 9:32:42   
Martinčka
no jaz sem se do 32t zredila za 8,5kg, do 20 tedna pa nekje 4,5kg....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.5.2010 9:57:45   
janjja
+ 5 kg do 20t, potem pa gre hitreje gor. TAm nekje do +11 do +15 je normalno in tako mora biti, razen močnejših nosečk, ki naj bi se zredile manj ali  nič. 

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.5.2010 10:01:41   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

Zanima me, če je to, koliko se zrediš do 20.tedna pokazatelj, koliko se boš redil naprej?

Ne bi rekla,je odvisno od posameznice.Jaz sem se redila cca 2kg od pregleda do pregleda.Na koncu sem jih v prvi imela +12kg.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.5.2010 12:55:59   
slovenka
anonimna, ti odgovori ti sploh v ničemer ne morejo pomagati oz. ti kazati na tvojo situacijo. Ti samo sebe glej, koliko ješ, se giblješ... če se ti zdi, da neobičajno dosti ješ/oz. se malo giblješ, lahko pričakuješ več kg na koncu, če se ti pa vse zdi normalno, pa bo vse ok. SAme številke od drugih nič ne povedo. Če ima ena na začetku 90 kg, se verjetno ne bo zredila enako kot ena s 45 kg... Jaz sem se v prvi in drugi user posted image zredila po 12 kg, pa je v drugo kar slabše kazalo kje na sredini, a sem sedaj tik pred porodom in na istem kot v prvi user posted image . To so takšni cikli, ko teža malo bolj narašča in spet manj... meni je običajno 1,5 kg med dvema pregledoma...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.5.2010 13:16:30   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Pa dobr...a ste same čudne tukej al kaj??? user posted image user posted image

tole je tud men prvo prišl  v misli...
prvič in drugič sem imela na polovici +12 in +10.
do konca prvič +28, šla nazaj na svojo kilažo pred nsoečnostjo, zdaj sem pa 3dni čez rok in imam +27kg.user posted image

Uuuuu...user posted image ti si pa še hujša kot jaz...user posted image Jst mislim, da jih bom imela tam okrog +20, upam, da ne bo šlo čez, no...

Drugače pa kot je rekla slovenka...-vsaka je drugačna in naraščanje teže je res čist odvisno od vsake posameznice.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.5.2010 13:25:38   
slovenka
picola, saj boš po porodu videla, kako in kaj. Sem brala članek od Urške Hrovat, je dobila +26kg in jih 3 tedne po porodu več ni imela. Veliko vode... Jaz sem imela +12kg, domov iz bolnice prišla s + 6kg, tisto pa sem potem kakšnih 8 mesecev spravljala dol, brez diet sicer...

Veliko večji problem je teža po porodu, tega se večina nosečnic ne zaveda.  V nosečnosti punce na veliko skrbijo za težo, kalkulirajo, kaj bo DO poroda... ker je to pač aktualna debata. V resnici pa se zelo veliko punc izgubi v kg med porodniško, stalno doma, za bebija je treba pripravljati hrano in se vse vrti okrog kuhinje, med ljudi se veliko ne hodi, lahko si v udobni trenirki... zato opažam, da ima veliko punc na koncu porodniške enako (ali celo več kg) kot ko so šle rodit. Tako da mislim, da je bolj treba paziti po porodu kot pred njim. PRed porodom gre veliko teže na račun doječka, kar sploh ne pomeni, da si se zredila, po porodu pa ni več mogoče teže pripisovati dojenčku, le-ta se vaga posebej user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2010 15:02:05   
tannya
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

picola, saj boš po porodu videla, kako in kaj. Sem brala članek od Urške Hrovat, je dobila +26kg in jih 3 tedne po porodu več ni imela. Veliko vode... Jaz sem imela +12kg, domov iz bolnice prišla s + 6kg, tisto pa sem potem kakšnih 8 mesecev spravljala dol, brez diet sicer...

Veliko večji problem je teža po porodu, tega se večina nosečnic ne zaveda.  V nosečnosti punce na veliko skrbijo za težo, kalkulirajo, kaj bo DO poroda... ker je to pač aktualna debata. V resnici pa se zelo veliko punc izgubi v kg med porodniško, stalno doma, za bebija je treba pripravljati hrano in se vse vrti okrog kuhinje, med ljudi se veliko ne hodi, lahko si v udobni trenirki... zato opažam, da ima veliko punc na koncu porodniške enako (ali celo več kg) kot ko so šle rodit. Tako da mislim, da je bolj treba paziti po porodu kot pred njim. PRed porodom gre veliko teže na račun doječka, kar sploh ne pomeni, da si se zredila, po porodu pa ni več mogoče teže pripisovati dojenčku, le-ta se vaga posebej user posted image

Se podpišem! Sama sem bila točno takšen primer.Ko sem prišla s porodnišnice, sem imela 12 kg manj, potem pa sem jih v enem letu dobila 7 nazajuser posted image  In se jih nisem več znebila...Bom zdaj v drugo bolj pazila. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2010 18:52:31   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zanima me koliko ste se zredile od prvega pregleda pa do 20-tega tedna???

Do 20.tedna sem se zredila 10.5kg, na koncu je bilo vsega skupaj 23kg...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.5.2010 19:36:07   
picola1
Slovenka...bo kar držalo, ja...Sicer jst nimam take izkušnje, ker sem recimo po koncu porodniške imela samo še par kil več kot pred nosečnostjo, do začetka druge nosečnosti pa sem shujšala še par kil...
Ampak verjamem pa, da je pri veliko mamicah to problem...
Jst se zanašam na Montignaca...user posted image , ki mi ful leži pa tut shujšala sem kar nekaj z njim...edin problem je, ker mi v nosečnosti sploh ne paše se tako prehranjevat (upam, da to ne ostane tako) Torej grem takoj po porodu na montija pa bomo videli...user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.5.2010 7:47:27   
an12ka
35 teden, 1,5 kg...ampak mam mal samokontrole,ker mi sladkor niha  in so mi priporočal zdravo prehranjevanje,več malih obrokov in kilogrami nikamor ne bežijo...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?