|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zopet izcedki
30.6.2009 11:15:53   
Anonimen
Pozdravljene!!

Mene pa zanima na kateri dan je bil vaš test pozitiven???
Danes je moj 30 dan in ponavadi imam pred M, vedno par dni krvave izcedke. Sedaj pa nič.
Imela sem ga  26 dan, ampak samo malo.
Sedaj pa čakam...... user posted image   ali user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zopet izcedki
30.6.2009 12:35:41   
Kliki
Test je ponavadi pozitiven prvi dan izostanka M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2009 12:36:29   
JanaB
23. dan je bil negativen, 28. pa prvič pozitiven. M imam na 25-26 dni.
3-4 dni pred predvideno M sem imela kot vedno rjav izcedek, ki je nato izginil. Na žalost se mi je čez kak teden spet pojavil in še kar vztraja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 12:37:13   
isabeaux
če si imela 26 dan sam mal izcedka...je lahko bila vgnezditevuser posted image user posted image  sedaj bi ti že kak bc mini pokazaluser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 12:38:52   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

23. dan je bil negativen, 28. pa prvič pozitiven. M imam na 25-26 dni.
3-4 dni pred predvideno M sem imela kot vedno rjav izcedek, ki je nato izginil. Na žalost se mi je čez kak teden spet pojavil in še kar vztraja user posted image

Ja pa jemlješ utrogestan ali prometrium? Če ne pojdi na urgenco, da ti ga dajo, ker očitno imaš premalo progesterona, da se izcedek pojavlja kljub nosečnosti....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 1:07:17   
Majčka*
Hej punce!Kako močni pa so ti vaši izcedki??dobila sem izcedek 2 dni pred pričakovanouser posted image pa je dokaj močan, da se mi ni tečka zdj prestavla kr sama od sebe...ponavadi zamuja, če si želiš otročka...upam, da se meni ni prej pojavlauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2009 19:53:45   
Anonimen
Zanima me, kaj se to dogaja. Na otroku delava že 8 mesecev in še nič. Se mi je pa 3x do zdaj zgodilo, da v času vgnezditve, torej od 6-9 dne imam po en, dva ali pa tri dni rjavo krvavi izcedek, potem nič nekaj dni, odvisno od dolžine cikla, potem pa sledi menstruacija. Je možno, da se jajčece oplodi, se hoče vgnezdit, se napol vgnezdi, zato krvav izcedek in ker ga telo ne sprejme, se skupaj izlušči z menstruacijo? Mogoče sluznica ni dovol močna, odebeljena za zanositev?

(odgovor članu Majčka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2009 19:56:29   
Anonimen
Hotela sem napisat, od 6 - 9 dne po ovulaciji. Točno vem kdaj jo imam, ker jo zelo čutim in ker so ovul testi pozitivni. Enkrat sem dobila krvav izcedek 9 dan po ovul, drugič 8, tokrat 7 dan po ovulaciji. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2009 19:08:27   
Anonimen
Tudi jaz imam eno vprašanje glede izcedkov, pa bom kar tu vprašala, da ne odpiram nove teme ...
V bistvu niti ne vem, kako bi temu rekla, ker izcedek imam itak vedno po ovulaciji, bel, brez vonja, že kak teden ali 5 dni pred user posted image pa ta izcedek postane rumenkast in če ga povoham, se vonja kri oz. ni prijetnega vonja ... To je vse do user posted image ... tudi krči se mi začnejo že kar nekaj dni (tudi 5) pred user posted image . Je to normalno? Dejmo profesionalke, vaše izkušnje in mnenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2009 13:01:53   
knorbalbo
Pozdravljene!
Tudi sama imam podobne težave....rjav izcedek par dni potem nekaj dni nič in potem menza.....kaj bi to lahko bilo....imam PCO in čaka na "ta pravi" dan tečke ker začnem s klomifenom......ima katera kakšen nasvet ali ve kaj tile izcedki pomenijo?

Hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.