Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 12.11.2006 19:51:47
|
|
|
|
daria78
|
Oprosti ampak ali mora tvoja punčka že tako zgodaj k zobozdravniku? Moj fantek bo imel tri leta in ga še nisem peljala, saj ima zobke zelo lepe in zato nisem videla potrebe, da ga peljem. Ravno ta teden pa smo dobili vabilo na sistematski pregled k dr. Jurečičevi v Novo Gorico, ki je prav specializirana za delo z majhnimi otroci in zna z njimi. Uporablja tudi take finte, da otroku najprej nalakira nohte in mu razloži, da prav tako kot to, tudi premaz na zobke ne boli. Seveda, če vama N.G. ni predaleč! LP
< Sporočilo je popravil primoza -- 13.11.2006 5:39:55 >
|
|
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 12.11.2006 21:17:37
|
|
|
|
Katrin
|
Daria78: midva sva najino peljala prvič k zobozdravniku, ko je bila stara 6 mesecev, naslednji teden pa imamo že drugi pregled. Že res, da gre v tem starostnem obdobju le za pogovore in preventivo, pa vseeno ... Romcka: nisi napisala za kateri ZD v Ljubljani gre. Mi imamo zobozdravnico v ZD Mostah in smo zaenkrat zadovoljni. Lp, katrin
< Sporočilo je popravil primoza -- 13.11.2006 5:39:34 >
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 16.11.2006 12:21:36
|
|
|
|
Romcka
|
helooooo:) tudi mi2 sva v ZD Moste...smpak tale ata je bil zobar, se od mojega mozicka ko je bil micken:):) pa ze takrat je bil star hahahaha Katego zdravnico pa imate v ZD moste? tudi meni so kar poslali na dom za preventivni pregled zobkov, sej drgac jo po moje ne bi vlekla tja.... uzivajte R
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 16.11.2006 12:23:45
|
|
|
|
Katrin
|
Midve imava zobozdravnico, Dr.Korenini in še nekaj (2 priimka). zaenkrat smo zadovoljni. Lp, katrin
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 16.11.2006 13:11:18
|
|
|
|
san
|
DR. kORENINI kAVŠEK ups, velike črke. Moj ima tudi njo, je pednontologinja in nam je tud uredu. Daria78 vabilo za pregled bi ti moral poslati zd, pod katerega spadaš najkasneje do dopolnjenega 1 leta. Jaz sem dobila vabilo za sina pri 9 mesecih (saj sam pogleda, pa svetuje, kako in kaj glede ustne higiene, če ni za popravit). Pri starejši sem ravno tako dobila vabilo, že pri šestih mesecih. lp s
|
|
|
|
RE: zobozdravnik za male človečke:) 16.11.2006 20:31:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
naša je tud ta teden dobila vabilo za december, ko bo stara 1 leto (ZD Vič-Rudnik) ampak moram še poklicat sinovo zobarco, če jemlje tamičkene, ker mi je ful fajn... te za hčero pa ne poznam
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?