Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobozdravnik za 2 letnika 4.1.2010 12:49:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja28 Iščem dobrega zobozdravnika za sina nekje v LJ? Smo se namreč preselili in do sedaj je hodil v Mengeš. Ima katera kak predlog? Lahko je tudi privat. hvala Ja, dr. Šehovič Čelesnik Šeherezada iz Dentalnega centra Čelesnik na Celovški Če bi jaz imela kot otrok tako zobozdravnico, danes verjetno ne bi imela takih težav z zobmi, predvsem pa ne bi bla tak zajc ko je treba k zobarju Telefon: (01) 519 42 75 http://www.dentalnicenter.com/dc_flash.php#storitve_slo/pedo
|
|
RE: zobozdravnik za 2 letnika 4.1.2010 20:01:17
|
|
|
|
živa
|
Ta je ok, ne vem pa, če ni samoplačniško; pa tudi dr. Lidia Rahne v ZD Šiška je v redu, mala dva hodita k njej na zavarovanje - pregled na pol leta, če je kaj narobe, te vzame isti dan. Lp, živa
|
|
|
|
RE: zobozdravnik za 2 letnika 6.1.2010 14:58:23
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: teja28 Iščem dobrega zobozdravnika za sina nekje v LJ? Smo se namreč preselili in do sedaj je hodil v Mengeš. Ima katera kak predlog? Lahko je tudi privat. hvala Ja, dr. Šehovič Čelesnik Šeherezada iz Dentalnega centra Čelesnik na Celovški Če bi jaz imela kot otrok tako zobozdravnico, danes verjetno ne bi imela takih težav z zobmi, predvsem pa ne bi bla tak zajc ko je treba k zobarju Telefon: (01) 519 42 75 http://www.dentalnicenter.com/dc_flash.php#storitve_slo/pedo kolk pa stane obisk za otroka?
|
|
|
|
RE: zobozdravnik za 2 letnika 6.1.2010 15:01:25
|
|
|
|
livia
|
Nam je super zobozdravnica nataša Kocmut Škof iz Vnanjih Goric. 01-365-1235 Samo ona je od 3 let naprej. Je otroški zobozdravnik, ne pedontolog.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Okrasitev za noč čarovnic: 9 idejPribližuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.