Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 9.5.2012 15:54:56
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica Hay. iščem si novega zobozdravnika. Mi lahko svetujete kakšnega dobrega s koncesijo v Mariboru ali v okolici? Hvala.. dr. Prelog Zvonko v Limbušu v zdravstvenem domu, je pa privat pa ima koncesijo, št: 0599 28 918 http://www.itis.si/ZASEBNA-ZOBNA-AMBULANTA-ZVONKO-PRELOG-DR-DENT-MED?6043638
< Sporočilo je popravil mojamura -- 9.5.2012 15:55:13 >
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 9.5.2012 16:07:27
|
|
|
|
tapeta
|
Andreja Omerzel-Topalovič, ki ima ordinacijo na Žolgarjevi.
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 10.5.2012 19:27:29
|
|
|
|
divna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tapeta Andreja Omerzel-Topalovič, ki ima ordinacijo na Žolgarjevi. Ta je tudi moja, ampak nekaj let nazaj mi je bil ful v redu, zadnje čase pa nekako ne več lp
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 26.7.2012 18:35:46
|
|
|
|
snežinka *
|
Ojla. Dr. Omerzel-Topalovič je tudi moja. Par let nazaj super, sedaj pa... Se matram z bolečinami že nekaj časa in bi tudi rada šla kam drugam. Ima katera še kakšen predlog? V Limbuš pokličem jutri :) Lahko tudi samoplačniško, samo, da bi prišla takoj na vrsto. Hvala
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 27.7.2012 14:55:50
|
|
|
|
divna
|
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka * Ojla. Dr. Omerzel-Topalovič je tudi moja. Par let nazaj super, sedaj pa... Že nekaj časa nisem bila pri njej. Le kaj je z njo? Res, na začetku super od super, potem pa kot da bi ji bila vse muka. Pa tudi urnik je spremenila v polovičnega.... Torej je še kar isto, ni šlo nič na boljše? Ker potem bom tudi sama začela iskati novega zobozdravnika. lp
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 3.8.2012 2:34:33
|
|
|
|
snežinka *
|
Jaz sem bila spomladi pri dr. Topalovičevi in sem čisto razočarana glede odnosa. Zelo slab občutek mi je naredila že parkrat, kot da imam namišljene bolečine. Ker me ni jemala resno, sem sedaj zelo kratko potegnila. In osebno poznam še eno, ki je tudi nezadovoljna. Ne bom sicer kritizirala, saj je lahko komu drugemu čisto O.K. Ampak sem mnenja, da v današnjih časih, ko imamo možnost izbire, pač gremo tja, kjer nam bolje pomagajo. Lp
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 12.8.2015 10:57:30
|
|
|
|
gsatalema
|
Je kaj novega z to zobozdravnico?
|
|
|
|
RE: zobozdravnik s koncesijo v Mb ali okolici 7.12.2016 12:49:00
|
|
|
|
paceint
|
IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Je kaj novega z to zobozdravnico? Podobna izkušnja - pred leti smo jo celo priporočali prijateljem. V nekem obdobju pa je postal njen odnos do pacientov čisto neprimeren, žaljiv, neprofesionalen. Kar nekaj nas je spakiralo kovčke drugam. Koliko zob je šlo (gre) rakom žvižgat...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?