|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobna pasta
12.12.2005 19:54:40   
tins
zDRAVO!
Zanima me, kdaj ste začele uporabljati zobno pasto za umivanje zobkov vaših tamičkanih? Jaz svoji 7-mesečnici zaenkrat zobke zdrgnem z gazico, ampak sedaj sem dobila eno mini mini zobno ščetkico, pa bomo z njo probali. Lahko napišete še, katero pasto uporabljate. Čaouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobna pasta
12.12.2005 20:15:08   
nynna
Mi uporabljamo NENEDENT za otroke ki še ne znajo izpljuniti brez fluora. Ne vem, upam da je vredu.

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 20:16:46   
nita
Zobno pasto lahko začneš uporabljat šele, ko se otrok nauči dobro izpljuvati, kar pa verjetno še ne bo tako kmalu. Ti ji kr še naprej umivaj z gazico (mokro), lahko pa podrgneš tudi s krtačko (suho). Me smo ble ravno v sredo na prvem preventivnem pregledu pri zobozdravnici in so tole čisto frišne informacije user posted image .

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 20:45:22   
tins
Nita, kolk ste pa stari?? V bistvu pa sploh ne vem, kdaj se gre na 1.pregled (edino to predavanje v materinski šoli sem zamudila user posted image ). 

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 21:31:53   
ona
Naša ima 11 mesecev in ji tudi nekje od 7 meseca umivam zobe z majhno zobno ščetkico,brez zobne paste.Pri starejšemu sem ravno tako delala.V bistvu ji malček podrgnem po zobkih in prav uživa!user posted image

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 22:15:45   
CatJa
Na prvi pregled gre pri enem letu, pravzaprav je bolj pogovor kot pregled. Midva Janu še (pri 19m) ne dajeva zobne paste.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 22:57:14   
manga
Torej ne uporabljate zobne paste oziroma uporabljate zobno pasto brez fluora. Ali ste dajale oziroma še dajete svojim malčkom tiste tablete s fluorom?

Mi (pri 11 mesecih) namreč ne dajemo tablet, zobke pa čistimo 2x dnevno z zobno ščetko in pasto s fluorom (seveda minimalno paste).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2005 1:12:23   
KODA
Naš tamali je šele pri 3 letih sprejel pasto.Najraje ima lumpijevo,ki ima okus po coca coli.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu manga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2005 14:00:34   
tins
O bog, ta je pa močna: tud pasta z okusom po coca-coli obstaja al kaj (ampak še bolj smešna je za pse: pasta z okusom po piščancuuser posted image user posted image ). lp

(odgovor članu tins)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?