|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki in dojenje
12.6.2008 17:18:41   
p&b
Sicer še nimam teh težal pa vendar ,moja mala je stara 7 mes.in ima spodaj obe enkici,sedaj sem opazila,da ima zgoraj dvojkico zunaj,pa se bojim da me bo kdaj vgriznila v bradavičko,ima katera te izkušnje in kako ste dojile naprej?

Hvala in LP!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.6.2008 20:03:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZOBKI IN DOJENJE
12.6.2008 17:52:32   
Duškica
Ko te vgrizne - boli kot hudič. Moraš jo prijet za nos in bo spustila!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.6.2008 18:32:24   
muck
Mene ni še nikoli, moram potrkat. Zanj so zize svete in se jih ne pipne (z zobmi), ko je.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.6.2008 19:41:02   
Pandica
Moja ima že tut 2 zobka zunaj pa me še ni nikol vgriznila user posted image

(odgovor članu muck)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobki in dojenje
12.6.2008 20:05:15   
Katrin
Mene ni naša user posted image  nikoli ugriznila user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2008 20:11:38   
skuštrana
Liza me ni nikoli ugriznila, ta mali pa ima trenutno en zob pa me je že parkrat stisnil...Boli.
Jaz ga pogledam in mu rečem Ne, to boliuser posted image In potem ko čuje ne je užaljen in se usteca raztegnejo v tak jokecuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.6.2008 20:20:59   
Paštetka
Ugriznil me ni. Me je pa fajn potegnil z zobmi, ko se je npr. odstavil ali kako drugače obrnil. Boli kot hudič. Mislim, da se je to zgodilo eni 3-5 x. Jaz sem kar zakričala od bolečin zraven. No, potem se je pa še prestrašil user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2008 20:53:40   
*kinnie*
Mene ni naša user posted image nikoli ugriznila....

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 21:42:11   
AinB
Moja prijateljica je po parih ugrizih bila primorana prenehati dojiti, ker jo je do krvi user posted image user posted image user posted image  tako je pač bilo. K sreči je bila že vajena trde hrane ...
Ne sliši se lepo, ampak prav vsega pa tudi človek ne more tolerirati.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 21:46:55   
Naja30
Mene je tudi pogrizla, ja. user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.6.2008 21:47:59   
mama11
Samo 2x, ker sem ji ponujala še, pa ni hotela več... torej sem si sama kriva.user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.6.2008 22:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Moja prijateljica je po parih ugrizih bila primorana prenehati dojiti, ker jo je do krvi user posted image user posted image user posted image  tako je pač bilo. K sreči je bila že vajena trde hrane ...

Da bi zaradi tega nehala dojiti?! user posted image

Mene je že parkrat ugriznil do krvi in res svinjsko boli. Mislim, da sem bla kar sama kriva, ker sem mu ponujala, pa ni hotel več. Parkrat pa me je kr tako, iz veselja. Kaj pa vem. Ko sem zakričala od bolečine, se je zasmejal na ves glas. Itak pa zadnje čase ponavadi dojim z nastavkom, tako da ni panike. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu AinB)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2008 0:08:45   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz tut nebi nehala. Tako kot je napisala Tianna, takrat pač začneš dojiti z nastavkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2008 0:09:30   
sandra85
zaenkrat me še ni ugriznil, če bi pa bila kriza, pa zaradi tega nikakor nebi nehala dojituser posted image user posted image user posted image bi raje uporabljala nastavke

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2008 0:10:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz tut nebi nehala. Tako kot je napisala Tianna, takrat pač začneš dojiti z nastavkom.

no, si me za malo prehitelauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
13.6.2008 6:57:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2008 7:14:34   
anju
mene je ugriznil že prevečkrat. najbolj učinkovit način preprečevanja je bil neodzivnost. kot da ni nič. če zakričim ali pokažem prst (...) to je tako zanimivo, da je ugriz treba ponovituser posted image boli pa, sem bila tudi že skori obupana... ampak zgleda da se bradavice navadijo tudi na touser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?