|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki - štirice
21.7.2008 9:55:34   
Pinkyca
Zanima me koliko časa prodirajo ven štirice? user posted image
Stari smo 1 leto in na pohodu so vse štirice na1x!user posted image  
Ena je cela zunaj, druge pa delno po par špičk, pa vseeno še niso cele zunaj. Zdaj že težko pusti da pogledam. Že 2 dni ima vročino malo pod 38 (merim na čelu). Zato mu nisem še nič dala, čeprav je cel vroč - ko ga držim se mi zdi da kar žari. Zdaj pa premišljujem, da bi mu pomagala s Calpolom, ker je bogi že 2 dni skupaj slabo je, med spanjem stoka, je nerazpoložen, jokav, več odvaja neko čudno zelenkasto blato. Sem prepričana da so le zobje problem. Malo sem opazila, da je čuden nosek - kot bi se sluznica v nosku malo bolj sušila. Pijeva pa veliko!
Kako ste ve preživele štirice?
Hvala.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki - štirice
21.7.2008 10:05:08   
kristinaj
naša je v 14 dneh dobila 2 in 4 na vrhu in še ni konca... sedaj prihajajo spodaj ven... 4 desno je že, čakamo še 4 levo in 2 spodaj... vmes pa še viroza in sedaj je vročina mimo in čakamo da se nam apetit povrne ... revica.....

kar se zob tiče smo vse do sedaj doživeli brez vročine in s prespanimi nočmi, z malo več sitnarjenja čez dan.... ..... bomo videli kaj bodo 3, ki baje so najhujše, prinesle....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2008 10:42:08   
urskas
jes sem naši vedno dala pol žličke Calpola, tudi če je imela vdočino pod 38, Ker jo je grozno matralo. Tako smo saj malo spali.

Tudi P mi je rekla, da ni problem če dam calpol, je pa fino izključit kakšne druge "bolezni".

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2008 12:40:10   
Nina00
Daj mu Calpol, saj je tudi proti bolečini.
Verjetno pa bi bilo pametno vsaj poklicat P, da se zmenite, če ga pridete pokazat.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2008 15:27:54   
Žabika
Če si prepričana, da je vročina od zob, potem ne hodi k zdravniku. In če si prepričana, da boli, daj Calpol. Predvsem zvečer, da bo noč mirna in se boste vsi spočili.

Na vprašanje koliko čas prodirajo, pa mislim, da ne boš dobila pravega odgovora. Pri nas je prva štirka prišla ven za prvi maj, in lezla noro počasi ven. Potem so pa prvega julija naenkrat začele lesti ven vse preostale štirke, ki so zdaj, torej v treh tednih že pošteno zunaj. Komaj malo so manjše od tiste prve štirke. Tako da ...

Pa čimmanj težav zaradi zobk vam želim!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2008 16:43:05   
emaa
Naša dva je večina zob tako matrala, da če smo hoteli biti vsi spočiti, midva in fanta, sta zvečer dobila calpol, ko je bilo najhujše, da sta vsaj zaspala lahko. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?