|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki
1.12.2008 7:41:48   
us
Živjo!

Moji  mali  so  že  tko  začeli  pozno  rasti  zobki - 1. pri 11- mesecih, 2. pri 12.-ih, 3. in 4. pri 15.-ih.

Najprej  sta ji zrasli  spodnji  enici, potem  spodnji dvojki, danes  zjutraj,  ko  sem jo  pripravljala za vrtec pa gospodična  zazeha in  sem  vidla zgornjo štirko, ki je  že skoraj  cela  zunaj - me je skor kapuser posted image , sploh ne  vem  kdaj je prišla  ven. Po natančnejšem  pregledu (veliko vpitja, ker mala ne  pusti nič brskat po ustih - razen  s  krtačko) sva  z  partnerjem  ugotovila, da  ji  leze  ven  tudi  zgornja 1-ka.

V kakšnem  zaporedju so  pa  vašim angelčkom  rastli  zobki?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki
1.12.2008 8:05:52   
nky 23
najprej spodnji enki nato zgornji enki, potem spodnji dvojki, zg. leva dvojka, ima pa vse štirice mislim da vzunaj ali so celo..., saj ne vem, je pa star 18mesecev, pa spet je nekaj na pohoduuser posted image

(odgovor članu us)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 9:29:29   
danijela in taja
pri šesrih mes sp enke...obe v enem dnevu...pri sedmih mes zg enke nekje 14 dni razlike....potem pri devetih mes sp dvojke nekje 14 dni razllike....pa pol zg  dvojke malo kasneje....potem pri 12 mes zg štirke....pa takoj zatem še sp.....pri 14 mes zg trojke in leva sp trojka vse naenkrat so bodle, trajal je en mesec in so bile hude bolečine ponoči....jokanje spanje....jokanje spanje...smo dajali calpol, calgel...potem smo se obrnal na homeopatsko zdravljenje...in je ful pomagal.....zdej so končno vsi lepo uzunaj....ene 14 dni imamo mir....ampak se že začenja nočna sitnoba....ker drugače vedno spi celo noč in počasi pričakujem petke....mnda zg....stari smo pa 15,5 mes.....upam da ne bo tako hudo kot pri trojkah...prej pa nikdar nič......

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 10:31:33   
lilka
Najprej spodnji enki, nato zgornji enki, nato v istem zaporedju dvojki. Potem pa skoraj vse 4 štirice na enkratuser posted image in potem šele trojke. Zdej ima 16 zobkov in je stara 19M.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2008 14:23:26   
tabi
Pri 1.so rasli lepo v zaporedju vse 1ke,2ke,3ke,4ke,5ke in to po vse 4 na enkrat(2-5dni)user posted image
Pri 2. pa 1ke in 2ke lepo v zaporedju zdej pa ji tudi 4ke poganjajo,o 3kah ni nobenega sleduuser posted image

od sestre tamalmu pa so prvo zrasle 3ke,šele nato 1ke in 2ke

sej ni nič narobe pač vsak ima svoj vrstni red,na koncu imajo pa vsi vse zobikeuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2008 17:43:35   
SONČEK LARA
pozdravljene

mi smo stari 16 mesecev pa imamo samo 4 zobke, prve dva (spodnja) je dobila pri 1 letu, zgornja dva pa malo za tem, od takrat ni ne duha ne sluha o zobeh, nimam pojma kdaj bodo. Ali me mora kaj skrbeti?

lp

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?