Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zobki, vročina, jok,driska,... 28.6.2006 23:19:06
|
|
|
|
popek24
|
Živjo! Spet ti zobi ja. Ampak kaj ko je pri vsakem drugače in vsako mamico skrbi kaj zdaj. Torej...stari smo skoraj 9 m in smo v zadnjem tednu dobili kar dva zobka. Par dni po tem (NE PRED TEM) pa naenkrat visoko vročino, ki je trajala štiri dni. Pa drisko. Poleg tega smo zelo bogi, sitni, jokavi-ne vem točno kako bi temu rekla. je tako občutljiva da je kaj. Ali se kateri sanja ali je to zaradi zobkov, ali je bilo pri vas kaj podobnega. Cel dan hoče bit na meni, je ne smem dat iz rok niti za minuto. Ko jo dam ležat za previjanje je grozen jok, v glavnem cel dan samo joče in za zaspat se matramo po 2 uri. Je prav grozno, ko sploh ne vem kaj naj počnem da bo ok. papa
|
|
RE: zobki, vročina, jok,driska,... 28.6.2006 23:34:55
|
|
|
|
Katrin
|
Tile zobki resnično matrajo naše malčke. Pomagati pa prav dosti ne moremo. Lahko jih le tolažimo in cartamo ter le upamo, da bo kmalu mimo. Čimmanj težav
|
|
RE: zobki, vročina, jok,driska,... 29.6.2006 8:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A sirup proti vročini pomaga? Jza bi ga namreč dala, da bi se mala bolje počutila. Pa 4 dni vročina zaradi zob se meni zdi malo sumljivo. No, ne vem, mi nismo imeli niti trenutka vročine zaradi zob.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?