|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki?
21.10.2007 8:43:39   
miškot
Naš Miha bo čez 14 dni star tri mesece. V tem času smo spoznali jok za lakoto, jok za krče in jok za previjanje. Zadnjih pet dni pa se je pojavila nova frekvenca, zveni kot sitnarjenje ali dolgočasje (ni histeričen kot pri krčih). Ta jok pa spremlja slinjenje in drgnenje rokice po ustih. Edina ideja, ki jo imava z možem so zobki. Ali je to prehitro ali se vam zdi možno? Kdaj in na kakšen način se je začelo pri vas? In kolk časa kaj traja, da prvi pririne ven?

Hvala za izkušnje

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki?
21.10.2007 9:21:36   
Anonimen
To so prvi znaki,da se nekaj pripravlja.Lahko bo trajalo še pa še,ker ni rečeno,da bo kar zob sedaj ven pogledal.Lahko pa,moj sin je prvedva spodnja dobil prištirih mesecih,ampak brez predznakov.Izraščanje zobk je sitna zadevščina za naše revčke.Po knjigah,naj bi prvi zobki pri šestih mesecih ven pokukali,je pa čisto odvisno od mame narave,kaj je odločila za tvojega,prej poznej,kdo ve,boš videla.Bo pa slinjenja in drsanja delsni in jokcanaj še,dokler ne bo zobovje zunaj.Zato pa lahko pomagaš ti:naprimer kazalec si oviješ z
vogalom čiste plenice ali pa gazice in mu malo podsaš po dlesnih.Nato so tudi geli,ki jih ddobiš v lekarni,ki z nanašanjem na dlesni olajšajo zobitev.

(odgovor članu miškot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobki?
21.10.2007 13:10:10   
Naja30
Lahko so zobki ali pa tudi ne. Kot je rekla Neva, se lahko na zobke pripravlja zelo dolgo. Naša se je začela slinit okoli 4m in je prvega dobila po 6m.
Je pa tudi res, da se dojenčkov jok lahko spreminja. Ali pa tlači rokice v usta, ker jih je odkril in so mu zanimive.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobki?
21.10.2007 13:27:24   
kate_mario_rok
pozdravljena,lahko dobi že pri 4 mesecih

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobki?
21.10.2007 15:56:18   
Brundula
Naš je sedaj star 4 mesece in isti znaki so se mu pojavili pri 2,5 m. Zobkov pa še vedno ni, ampak včasih kar fajn tuli. Dlesni mu ko joče namažem s Calgelom in masiram kar s svojim prstom, kar mu najbolje pogaga. Ampak to se ne dogaja vsak dan. Bomo videli kdaj bo pokukal prvi zobek.

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zobki?
21.10.2007 22:04:55   
simona76
Moja je sedaj stara 5 m, pa je bilo tudi eno takšno zelo kritično oz. mučno obdobje nekje pri 3 m, ko si je tiščala roko v usta kot nora, malo jokala, pa ponoči zbujala in niti Calgel ni nič pomagal. Res je bilo hudo. Kakšen dober teden. Zdaj je stanje malo umirjeno, včasih bolj, včasih malo manj hudo, zobkov pa še seveda ni...


(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?