|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobek
2.1.2009 16:24:48   
Boletina
Oj!
Imam eno vprašanja. Naša mala je stara 8 mesecev, nima še zobka, ampak sumim, da prvi že prihaja na plan. Danes ima povišano temparaturo, prehlajena ni, je občutljiva, a mislite, da je za to kriv zobek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobek
2.1.2009 16:31:28   
Majuska
Ja bi znalo biti. Boš videla jutri, malo pretipaj dlesni ... naš pobič je imel zelo ostre konice zob user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Boletina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2009 18:44:14   
.muki.
Kot pravi Majuska bi znalo biti. Moja pikica je imela 6 dni pred izrastom 1 zobka temperaturo  celo 39,2. zdaj ko je prišel 2 zobek pa je bila temperatura 7 dni prej ampak malo nižja cca 38,5. Ni nič smrkala ali kašljala, temperatura pa je minila sama od sebe.  Tako da je možno!

Lp, muki

http://muki.moj-album.com/

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2009 20:59:12   
pob@linček
Jaz povsod berem da ce zobki rastejo ni vrocine ampak ravno obratno,ce je vrocina da zelo radi zacnejo rasti zobje,kar bi prej verjela.Potem bi po moji logiki meli vsi skoz vrocino ker nam rastejo lasje.Res da to manj boli sam (proces) je pa isti.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 22:46:16   
Boletina
Kot kaže skoraj ne more biti druga kot zobek. Danes je vročina popustila, ampak ni še pa minila. Včeraj me je zgrabila panika in sem poklicala zdravnika, kateri mi je rekel, da otrok nikoli nima vročine zaradi rasti zobka.
Včasih je res bolje poklepetati z mamicami, da si izmenjamo svoje izkušnje . Hvala za odgovor.

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2009 23:00:03   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Boletina

Kot kaže skoraj ne more biti druga kot zobek. Danes je vročina popustila, ampak ni še pa minila. Včeraj me je zgrabila panika in sem poklicala zdravnika, kateri mi je rekel, da otrok nikoli nima vročine zaradi rasti zobka
Včasih je res bolje poklepetati z mamicami, da si izmenjamo svoje izkušnje . Hvala za odgovor.

Men je tut ko rekla P,da zaradi vročine rastejo zobki.

Ela čebela

(odgovor članu Boletina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?