Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 9:17:50
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, ne ga vpisat. Tudi če mislijo, da ga je treba, kdo te bo pa šel tožarit v množici teh zadev.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 9:57:44
|
|
|
|
marty5
|
Če je na lizing itak nisi lastnik, tako da ga brezskrbi ne vpisat. Sicer pa, razen če je en res hud in drag avto, ne vpliva ne ceno vrtca.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 10:36:21
|
|
|
|
Najaa
|
Nisem vpisala.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 10:42:30
|
|
|
|
lukec
|
Jaz ga tud ne bi!
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:05:19
|
|
|
|
ada2
|
evo, da poročam kako e bilo. nisem vpisala. ko sem vlogo oddala jo je sprejela ena, ki se navidez poznamo in se velikokrat srečamo prav v vrtcu in itak vidi, da pridemo tudi z avtom po otroka. ona ni nič rekla, jaz tudi ne, pa sem šla. je pa pregledala vlogo in rekla, da je v redu. aja, pa ni neka huda mašina, čisto povprečen družinski avto
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:16:30
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je bilo rečeno, da ga moram vpista, čeprav tudi meni ni najbolj logično, zakaj, ker to v bistvu ni moja lastnina,... No, jaz sem ga vpisala, sem itak delala si sama prej informativni izračun in ni bilo bistvene spremembe z avtom ali brez avta.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:58:55
|
|
|
|
ninini
|
Sej avto ti nič ne spremeni razen če je vreden nad 18 minimalnih plač-izračunaj.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 12:54:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Sej avto ti nič ne spremeni razen če je vreden nad 18 minimalnih plač-izračunaj. No, saj. Povprečen družinski avto hitro preseže to vrednost.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2008 12:56:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 15:00:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ni ti ga potrebno vpisat ker avto ni tvoj
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 18:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
in nismo lastniki, Pri financnem lizingu SI lastnik in sicer ekonomski. Pri poslovnem najemu nisi.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?