Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 9:17:50
|
|
|
|
Mišni
|
Ne, ne ga vpisat. Tudi če mislijo, da ga je treba, kdo te bo pa šel tožarit v množici teh zadev.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 9:57:44
|
|
|
|
marty5
|
Če je na lizing itak nisi lastnik, tako da ga brezskrbi ne vpisat. Sicer pa, razen če je en res hud in drag avto, ne vpliva ne ceno vrtca.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 10:36:21
|
|
|
|
Najaa
|
Nisem vpisala.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 10:42:30
|
|
|
|
lukec
|
Jaz ga tud ne bi!
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:05:19
|
|
|
|
ada2
|
evo, da poročam kako e bilo. nisem vpisala. ko sem vlogo oddala jo je sprejela ena, ki se navidez poznamo in se velikokrat srečamo prav v vrtcu in itak vidi, da pridemo tudi z avtom po otroka. ona ni nič rekla, jaz tudi ne, pa sem šla. je pa pregledala vlogo in rekla, da je v redu. aja, pa ni neka huda mašina, čisto povprečen družinski avto
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:16:30
|
|
|
|
bodoča
|
Meni je bilo rečeno, da ga moram vpista, čeprav tudi meni ni najbolj logično, zakaj, ker to v bistvu ni moja lastnina,... No, jaz sem ga vpisala, sem itak delala si sama prej informativni izračun in ni bilo bistvene spremembe z avtom ali brez avta.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 11:58:55
|
|
|
|
ninini
|
Sej avto ti nič ne spremeni razen če je vreden nad 18 minimalnih plač-izračunaj.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 12:54:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninini Sej avto ti nič ne spremeni razen če je vreden nad 18 minimalnih plač-izračunaj. No, saj. Povprečen družinski avto hitro preseže to vrednost.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2008 12:56:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 15:00:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ni ti ga potrebno vpisat ker avto ni tvoj
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - avto na lizing 14.11.2008 18:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
in nismo lastniki, Pri financnem lizingu SI lastnik in sicer ekonomski. Pri poslovnem najemu nisi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?