|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki ovulacije
10.4.2008 12:53:28   
Anonimen
zanima me kako ve čutite o!!!!jaz imam danes 20dan po zadnji m...in imam občutek kot da se mi bo vsak čas ulila!!!!imela sem zelo neredne cikluse 34-39dni...s tem sem jo imela zadnje tri mesece na 26-30dni!!!!če bi imela danes o pol bi jo dobila spet na 34dan????bolijo me tudi prsi(bradavice me skelijo)????če pa bi imela  m na 26-30dan pol je pa o že mimo in je mogoče možno da se nosečka kar bi bilo super????kaj ve mislite???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki ovulacije
10.4.2008 12:57:28   
Anonimen
Jaz O čutim, ker me res vse boli. Ko grem na wc, ko se vsedem, ko seksava,... par dni okoli O me boli, potem pa nič več in edino po tem vsem kdaj jo imam. Izcedki so pa čisto različni  - enkrat je čisto voden izcedek, drugič brezbarvna sluz, včasih ni nič.

Kar se pa tvojih znakov tiče in kdaj naj bi imela ali si že imela O, pa žal ne morem reči ničesar... Držim pesti za user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2008 12:59:15   
Anonimen
Jaz O ne čutim. Vem samo, da je, zaradi sluzi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 13:04:03   
liam
Biba 12... enako je pri meni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 13:07:20   
katja_p
Men se je včasih zgodilo, da mi je v času O otekel en jajčnik. Kaj drugega pa ne.

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 13:07:23   
Anonimen
...aja pa v križu me boli in slina se mi nabira!!!!nap. če bi bila noseča a je še prehiter za take znake????ko sem bila noseča  prvič(čiščenje),sem imela podobne znake vsaj teden prej preden bi jo mogla dobit!

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 14:48:43   
ursa30
jaz je pa zadnje mesece sploh ne čutim user posted image  me je pa včasih špikalo v jajčnikih pa sluz je bila prisotna. zdaj pa že nekaj časa nič od tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 15:23:41   
nf
Anonimna, prsi naj bi začele boleti šele po O, tako da sklepam, da si jo že imela. Drugače pa mene tudi, tako kot ostale, boli trebuh (jajčniki al kaj) okoli O. Izmeri si jutranjo temperaturo - po O se hitro dvigne (meni na 37,1) in ostane takšna do M.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2008 9:05:43   
Maja 26
Čav, punce. Ko naj bi imela ovulacijo
se meni ponavadi spusti herpersuser posted image , in ena dva dni me ponoči kuha v glavo.
Sluzi, da bi bilo kaj posebnega , ni.
Mogoče malo več belega toka...Včasih sem imela tudi prozorno lepljivo sluz,
ki je zadnje mesece izginila.

Je to sploh ovulacija?
Intenzivno še ne delamo na user posted image .

lp.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?