|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti so, M zamuja... pomoč!
14.1.2009 11:55:20   
teji
ker sem nova tukej gor mi prosim pomagajte.user posted image bi mogla dobit v petek ampak sem full napihjena malo me zbada v jajčnikih, telesna temparatura je 5dni 37-do 37,4, prsi pa imam povečane ampak boleče pa ne!!!upajmo nauser posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.1.2009 18:47:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ojla
14.1.2009 12:04:28   
pob@linček
Skoc po CBuser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 12:50:59   
talika81
se strinjam s predhodnico ... pejd po test in boš vedela, na čem si ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 15:50:40   
U*
Tudi jast se strinjam s predhodnicama.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 17:17:12   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: teji

ker sem nova tukej gor mi prosim pomagajte.user posted image bi mogla dobit v petek ampak sem full napihjena malo me zbada v jajčnikih, telesna temparatura je 5dni 37-do 37,4, prsi pa imam povečane ampak boleče pa ne!!!upajmo nauser posted image

test ti bo dal odgovor!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?