|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti ?????'
14.2.2006 9:22:01   
Anonimen
Že toliko krat predebatirana tema, a kljub temu, bi rada slišala vaša mnenja in izkušnje.

Imam zelo neredne cilkuce, najprej sem jemala klomifen, ker ni bilo učinka, sedaj jemlejm cyclo progynova, danes sem vzela zadno tableto. Prvič sem zaznala ovulacijo (izcedek)!

Od ovulacije naprej v spodnjem delu trebuha čutim spremembe , zadnje dni pa je vse skupaj bolj izrazito, krči, ščemenje, temperaturo imam povišano od 37 do 37,3 C in povrh vsega zelo močen izcedek.
So lahko to prvi znaki user posted image , ali je vse to v moji glavi?? user posted image  ne pričakujem v soboto 18.2.06, nevem kako bom zdržala ampak res si želim, da bi zagledala user posted image .
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti ?????'
14.2.2006 10:19:40   
muha1

Morala boš počakati in če ne bo user posted image , naredi test nosečnosti.Pa veliko sreče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 10:47:50   
Naja30
Lahko so znaki za user posted image  ali prihajajočo user posted image . Naj ti pa povem, da sem jaz tudi imela povišano temperaturo in je test pokazal +.

držim pesti, počakaj pa na prvi dan zamude. user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2006 10:48:59   
nanina
Jaz sem na klomifenu in je tudi ne pričakujem 18. 2. Test sem naredila že danes, ker moj mož goduje, vendar jasnega odgovora še ni. Mislim, da bova obe težko čakali na soboto ali nedeljo. Na user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2006 11:08:58   
muki1
Močnejši izcedek je skoraj bolj predmenstrualni znak.....ampak jaz sem imela predmenstrualne krče skoraj dva tedna in potem je test pokazal user posted image .
DRŽIM PESTI ZATE.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2006 12:39:28   
Anonimen
poleg tega kar je muki napisala sem še imela:
- nabrekle in boleče prsi
- žgaravico
- smrdela mi je šunka
- velika utrujenost in nemoč
- v glavnem zdelo se mi je, da je nekaj narobe z mano, da bom zbolela user posted image
- pa lačna sem bila non stop
- lušti po določeni hrani
- vse mi je dišalo

< Sporočilo je popravil URSKA -- 14.2.2006 12:42:51 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2006 15:52:51   
A_A
Jaz sem imela pred M čist iste znake kot za PMS.

Edini in zanesljivi znak je izostanek M in pozitiven test.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2006 17:00:16   
pilotgirl
Hja tud jst sem emla podobne znake kot da imam user posted image  za dobit.Tisto zoprno špikanje eden do dva dni preden pride,no ko jo pa štiri dni ni bilo,smo nardili test in je blo user posted image .
Tko da kr pogumno.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2006 13:23:10   
Nattaly
Jaz sem mela obupno razpoloženje-total nihanje, bradavice so me začele full bolet, potem sem mela trebuh full napihnjen in nasploh se nisem OK počutla. Drugač nimam kakih posebnih PMS znakov, tko da mi je bilo že to sumljivo...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2006 19:27:37   
KODA
Zaspanost in lakota.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nattaly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?