Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 9:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Že toliko krat predebatirana tema, a kljub temu, bi rada slišala vaša mnenja in izkušnje. Imam zelo neredne cilkuce, najprej sem jemala klomifen, ker ni bilo učinka, sedaj jemlejm cyclo progynova, danes sem vzela zadno tableto. Prvič sem zaznala ovulacijo (izcedek)! Od ovulacije naprej v spodnjem delu trebuha čutim spremembe , zadnje dni pa je vse skupaj bolj izrazito, krči, ščemenje, temperaturo imam povišano od 37 do 37,3 C in povrh vsega zelo močen izcedek. So lahko to prvi znaki , ali je vse to v moji glavi?? ne pričakujem v soboto 18.2.06, nevem kako bom zdržala ampak res si želim, da bi zagledala .
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 10:19:40
|
|
|
|
muha1
|
Morala boš počakati in če ne bo , naredi test nosečnosti.Pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 10:47:50
|
|
|
|
Naja30
|
Lahko so znaki za ali prihajajočo . Naj ti pa povem, da sem jaz tudi imela povišano temperaturo in je test pokazal +. držim pesti, počakaj pa na prvi dan zamude.
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 10:48:59
|
|
|
|
nanina
|
Jaz sem na klomifenu in je tudi ne pričakujem 18. 2. Test sem naredila že danes, ker moj mož goduje, vendar jasnega odgovora še ni. Mislim, da bova obe težko čakali na soboto ali nedeljo. Na !!!!!!!!
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 11:08:58
|
|
|
|
muki1
|
Močnejši izcedek je skoraj bolj predmenstrualni znak.....ampak jaz sem imela predmenstrualne krče skoraj dva tedna in potem je test pokazal . DRŽIM PESTI ZATE.
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 12:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
poleg tega kar je muki napisala sem še imela: - nabrekle in boleče prsi - žgaravico - smrdela mi je šunka - velika utrujenost in nemoč - v glavnem zdelo se mi je, da je nekaj narobe z mano, da bom zbolela - pa lačna sem bila non stop - lušti po določeni hrani - vse mi je dišalo
< Sporočilo je popravil URSKA -- 14.2.2006 12:42:51 >
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 15:52:51
|
|
|
|
A_A
|
Jaz sem imela pred M čist iste znake kot za PMS. Edini in zanesljivi znak je izostanek M in pozitiven test.
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 14.2.2006 17:00:16
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hja tud jst sem emla podobne znake kot da imam za dobit.Tisto zoprno špikanje eden do dva dni preden pride,no ko jo pa štiri dni ni bilo,smo nardili test in je blo . Tko da kr pogumno.
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti ?????' 16.2.2006 13:23:10
|
|
|
|
Nattaly
|
Jaz sem mela obupno razpoloženje-total nihanje, bradavice so me začele full bolet, potem sem mela trebuh full napihnjen in nasploh se nisem OK počutla. Drugač nimam kakih posebnih PMS znakov, tko da mi je bilo že to sumljivo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?