|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti
27.3.2006 9:39:59   
Anonimen
Zanima me kakšni so bili vaši prvi znaki nosečnosti. Imam že enega otroka (3leta) vendar se znakov sploh ne spomnim, pri drugi nosečnosti dec 05 (žal se je končala s splavom) pa so me močno bolele prsi. sedaj me že dva meseca od ovulacije do M močno bolijo prsi, vsak mesec mislim to pa je to, a test ne pokaže ničesar. Ta mesec smo spet intenzivno delali na user posted image  a me prsa sploh ne bolijo le špikne me vsake toliko časa. Zanima me kako se je začelo pri vas.
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti
27.3.2006 9:45:02   
Lana_s
Jaz sem zdaj že drugič noseča in niti prvič nisem imela in niti zdaj nimam nobenih znakov, čisto nič. Samo pozitivni test in izostanek menstruacije.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 9:54:55   
cocki
Tudi mene je špikalo v spodnjem delu trebuha, pa non stop hodim na stranišče lulat, verjetno zato, ker tudi ogromno popijem . sem non stop žejna! Malo boleča prsa in to je to!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 10:09:02   
Reja
Tudi jaz nisem imela niti enega znaka. Vse je bilo tako, kot vedno. Niti enkrat me ni zašpikalo, prsi me niso bolele. In potem...user posted image  od nikoder, zato sem prvi dan izostanka naredila test in videla user posted image

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 10:25:42   
Luni
Moj znak, ko še nisem vedela, da sem noseča: nenormalno so mi dišali vloženi šampinjoni (v kisu). Sploh posumila nisem takrat, da bi to, lahko bilo to. Zdaj pa, ko pomislim nazaj, se  pa vse poveže. Drugih znakov niti ni bilo, mogoče bolj lačna user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 10:34:25   
Ayo
Prvi znaki so se pojavili sele po treh tednih (ker imam neredne in dolge cikluse, testa nisem delala): vecja in boleca prsa, slabost, skos bi jedla ampak mi ni nic teknilo in zjutraj mi je smrdela kava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 13:25:08   
Gaja_
Pozdravljene punce! Nova sem tuki, ampak vas že dlje časa spremljam.
Danes zjutraj sem naredila test in pokazal je dve magični črtici, hehe user posted image ... kar nisem mogla verjet, da bo to tako vse na hitro (od kar sva se odločila še za enega člana).
Še preden sem naredila test, sem začutila, da sem noseča. Imam že eno punčaro doma in sem imela že takrat, med nosečnostjo, enake simptome; boleč trebuh in prsi napete in skozi poln mehur.. zdi se mi, da imam prav napihnjen trebušček (sem pa komaj, po mojih izračunih, 4. teden).

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 14:50:18   
x_srečka_x
pri meni je biv znak samo to da sem veliko na vodo hodila mapak nisem nikol pomislna da bi bi bla pa lahko noseča user posted image
GAJA_ tebi pa čestitke in lepo nosečnost user posted image

(odgovor članu Gaja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 14:55:38   
Gaja_
user posted image  hvala x_srečka_x!

ko sem začela pogosto hodit na vodo; sem se jezila nase, češ, da sem se spet prehladila na mehur...

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 20:42:22   
KODA
Huda zaspanost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Gaja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2006 22:20:34   
Anonimen
Jaz sem s temi znaki čist obupala, ker kaj vse so nekatere opisovale, od bolečih prsi za umret, do čudnega okusa v ustih, slabost že takoj an začetku, še preden je M izostala,...ja saj možno, ampak mislim, da je pri vsaki ženski to tako drugače, da se točnih znakov ne da opredelit.
Zato se ne zanašajte na morebitne znake, raje po izostanku naredite test in boste najbolj vedele pri čem ste!user posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2006 18:32:11   
uschi
Zdravo,
no, jest sem včeraj naredila test, dobili bomo user posted image
kar se samih znakov tiče-drugačen okus v ustah, men je vsake toliko časa malo slabo prišlo ampak ne pa za bruhat letet, prsi bolijo kot 100 user posted image ,vsake toliko me tudi uščipne v jajčnikih in enostavno čutiš, da je nekaj v spodnjem delu trebuščka..seveda je pa hrana tista glavna zadevšna, ki ti potrdi nosečnost-če ješ tisto, ker prej nikoli nisi, potem ni dvoma!!

Upam, da vam uspe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2006 8:46:32   
Barbk
user posted image ....Najprej tebi Uschi iskrene čestitke in čudovitih in zdravih 9 mesecev ti želim.Moji znaki še pred izostankom user posted image  :pekoče bradavičke, rahlo boleče joškice, aja pa bradavičke so mi nenormalno pogosto nabrekale.To je bilo pa tudi vse-do drugih znakov na žalost nisem prišla ker se je moja sreča končala že v 5.tednu.Tokrat vem, da bo drugače-moram biti optimist...Zdaj imam še nekako 10 dni do dneva D( tokrat res nočem dočakat M), bradavičke me pa pečejo po intervalih.Upam, da gre tokrat spet zares in da bom namesto user posted image  zagledala user posted image .Za vse upajoče držim pesti... Barbk

(odgovor članu uschi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?