|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti
26.5.2009 14:28:08   
Anonimen
Pozdravljene!!
Imam eno vprašanje za vas. Pa ne kregat, ker vem , da je že bilo veliko na temo napisanega. Nimam časa brat za nazaj, ker imam doma dva čmrlaj, ki me 100% zapolnjujeta čez dan.
V nedeljo 17.5 sva imela nezaščiten spolni odnos in prišlo je do izliva v nožnico. Takrta sem imela tudi O.
Sedaj pa me zanima, če je že mogoče, da bi se že pokazali nosečniški znaki. Imam polne prsi in me danes tudi zelo bolijo. Mi je pa test vedno pokazal + že dva dni pred napovedano M. M bi morala dobiti konec tedna oz. v začetku naslednjega.
Je že prehitro za nosečniške znake???

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti
26.5.2009 14:33:23   
zebra
Če si sigurna da je bila o 17. 5. --potem je zadeva takšna....

jajčece se oplodi ponavadi v 1 - 12 ur po o....potem potuje po jajcevodu do maternice od 2 - 4 dni ko je v maternici se vsidra v 2 - 6 dneh, in ko se vsidra se začne naglo izločati hormon beta hcg....ki tudi povzroči začetek nosečniških znakov...

in če si sedaj izračunaš, je res čisto možno, da bi to bili že nosečniški znaki...lahko pa so samo pms, oz. nagla porast hormona progesterona...

pa vso srečo da ni pmsuser posted image user posted image user posted image ampak da bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 14:46:01   
Anonimen
zebra, hvala za tako hiter odgovor!!

Saj sama ne vem, kaj na si mislim. Po eni strani bi rada bila noseča, po drugi sem si pa rekla NIKOLI več.
Doma imam dve punčki 6let in 1,5 leta stari.
Še sedaj ne vem kaj bi rada.  Želim si še enega, po drugi starni pa ne.

(odgovor članu zebra)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 14:58:46   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zebra, hvala za tako hiter odgovor!!

Saj sama ne vem, kaj na si mislim. Po eni strani bi rada bila noseča, po drugi sem si pa rekla NIKOLI več.
Doma imam dve punčki 6let in 1,5 leta stari.
Še sedaj ne vem kaj bi rada.  Želim si še enega, po drugi starni pa ne.

če si noseča boš pač imela še enega, če pa nisi, pa glej za naslednjič da ne boš. k ne veš če boš imela dve možnosti user posted image glede na to da si v dvomih, bi ali ne bi.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 19:41:18   
zala1
Živjo,
mene pa zanima ali je eden izmed znakov lahko tudi rahla vrtoglavica v dopoldanskem času. Namreč v tem tednu opažam, da se mi vrti dokler ne pojem kosila, prej tega ni bilo. Dojke - so boleče pa niso boleče - več ne vem ali je to psiha ali je res. M moram dobiti v petek. Pa že dva dni me špika v spodnjem delu trebuha. Ali je to samo PMS? Ful si ga  user posted image  želiva. Hvala.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2009 8:24:14   
galea
Kar se pa tiče vrtoglavice pa je tako, jaz sem jo tudi prvi mesec ko sva se odločila zauser posted image  imela vse znake nosečnosti. da ne govorim o tem kako se mi je vrtelo. Vendar sem na koncu vseeno dobilauser posted image . Drugi mesec pa sploh nisem imela znakov nosečnosti prej pa je bil test pozitiven. tako da mislim, da je v veliki meri vse odvisno od psihe.

(odgovor članu zala1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2009 11:24:55   
anci banci
jaz nisem imela nobenih znakov, da sem noseča....če mi ne bi test pokazaluser posted image user posted image ,pa krvni test to potrdil, ter UZ pokazal nosečnost sploh ne bi verjela...
edino kar sem opazila, da me je križ začel boleti na začetki (samo to je bilo verjteno od česa drugega kot pa od nosečnosti)

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2009 20:26:42   
Anonimen
Pozdravljene!
Vidim da nisem edina. Tudi jaz imam doma že dve deklini 6 in 9 let in ravno danes sem naredila test in lahko si mislite user posted image . Počutim se kot pubertetnica, samo enkrat brez pa sem že. Mojemu sploh ne vem kako bi povedalauser posted image , ga bo kap, ker otrok res nisva več planirala. Sedaj se počutim kot kinder jajček. No kak nasvet kako naj mu povem.

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?