piki4ca
|
Pozdravljeni! Upam, da moje vprašanje ne bo zvenelo preveč "klišejsko", ampak dobro, tudi jaz sem človek, ki me nekaj zanima. Stvar je taka. Zanima me predvsem, kakšna je možnost zanositve? Prvi dan zadnje menstruacije je bil 25. oktober, zaščite ne uporabljam, par dni nazaj se mi je začelo rahlo vrteti, naslednji dan je bilo boljše, v petek sem dobila vročino, skoraj 39°C, nisem prehlajena, oz. ne teče mi z nosu, ne boli me grlo, malo me boli glava (oz. me je), zdi se mi, da imam okrog trebuha nekakšen "ščit", ne morem normalno jesti, hitro se mi zdi, da sem sita, potem mi je malo slabo; slabo mi je bilo tudi petek, bruhala nisem, imela sem tudi drisko in čeprav sem vzela kapsule proti driski, se le-ta ni nehala. Včeraj mi je temperatura padla, še vedno pa čutim ščit okoli trebuha in jem bolj malo, pa še zgaga me je začela peči. Upam, da nisem preveč na široko zapisala vsega skupaj, tako da, ja, zanima me, ali je možno da sem noseča, čeprav dan moje menstruacije še ni napočil (oz. še naj ne bi), moje menstruacije so bolj ali manj neredne. Ne vem, če bo pomagalo, naj še povem, da sem malce predebela in poraščena. Upam, da mi boste lahko odgovorili, da ne bom brezveze hodila k osebnemu zdravniku zaradi te zmede z mojim zdravjem. Pa lep dan še naprej. Ja, stara sem 24 (skoraj 25) let. n Lidija
|