|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti
16.11.2008 16:46:26   
piki4ca
Pozdravljeni!

Upam, da moje vprašanje ne bo zvenelo preveč "klišejsko", ampak dobro, tudi jaz sem človek, ki me nekaj zanima. Stvar je taka. Zanima me predvsem, kakšna je možnost zanositve? Prvi dan zadnje menstruacije je bil 25. oktober, zaščite ne uporabljam, par dni nazaj se mi je začelo rahlo vrteti, naslednji dan je bilo boljše, v petek sem dobila vročino, skoraj 39°C, nisem prehlajena, oz. ne teče mi z nosu, ne boli me grlo, malo me boli glava (oz. me je), zdi se mi, da imam okrog trebuha nekakšen "ščit", ne morem normalno jesti, hitro se mi zdi, da sem sita, potem mi je malo slabo; slabo mi je bilo tudi petek, bruhala nisem, imela sem tudi drisko in čeprav sem vzela kapsule proti driski, se le-ta ni nehala. Včeraj mi je temperatura padla, še vedno pa čutim ščit okoli trebuha in jem bolj malo, pa še zgaga me je začela peči.
Upam, da nisem preveč na široko zapisala vsega skupaj, tako da, ja, zanima me, ali je možno da sem noseča, čeprav dan moje menstruacije še ni napočil (oz. še naj ne bi), moje menstruacije so bolj ali manj neredne. Ne vem, če bo pomagalo, naj še povem, da sem malce predebela in poraščena.
Upam, da mi boste lahko odgovorili, da ne bom brezveze hodila k osebnemu zdravniku zaradi te zmede z mojim zdravjem. Pa lep dan še naprej. Ja, stara sem 24 (skoraj 25) let. n
Lidija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti
16.11.2008 16:58:28   
little angel
naredi test pa bos vedela. ceprav znaki za nosecnosti bi se naj pojavili sele ko ti M zamuja. drugace pa debelost in porascenost pa sta znak za policisticne jajcnike baje. upam da se ti iztece tako ko si zelis!

(odgovor članu piki4ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 17:11:24   
klavdiy4
čaw..

piki4ca ...kot je že little angel napisala je najbolje, da opraviš test nosečnosti...boš najbolje vedela...
saj znaki nosečnosti se razlikujejo od vsake posameznice...

pa želim ti, da se izteče kot si želiš!!!user posted image user posted image user posted image ....pa upam, da sporočiš...

bye

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2008 20:23:28   
Anja PiPi
nočem biti nesramna, ampak trenutno ena trebušna gripa oz. viroza razsaja in so podobni simptomi.. test ni nujno, da ti bo pokazal, če še ni dovolj časa minilo.. ali pač?

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 8:11:03   
tihoupanje
Kdaj pričakuješ M, glede na dolžino ciklusov, ki jih imaš???

Na dan pričakovanja M, lahko narediš test....Če ga delaš prej, je negativen rezultat nerealen...

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 8:55:53   
piki4ca
Zdravo.
Glede prejšnjo menstruacijo, jo pričakujem nekje ta teden, ampak saj pravim, da imam zelo neredne.
Lidija

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2008 16:17:14   
lila26
Lep pozdrav vsem skupajuser posted image mene pa nekaj zanima in sem se obrnila na vas...z fantom si želima otroka in sva ga vsak dan redno delala.To pomeni da sma ga že začela med user posted image ,torej na sredini user posted image  in tako sva nadaljevala s tem vsak dan.Vendar jst imam vsak mesec reden izcedek iz nižice,začne se mi kakšen teden po user posted image ,ta mesec pa tega sploh nimam,toren nimam sluzi al kako se naj izrazim.To se mi je prvič naredilo.Je to povezano da ta mesec nisem plodna oz.ne morem zanositi?vedno sem vedela kdaj imam ovuacijo ker sem opažala na hlačkah....ta mesec pa nix.imam pa boleče bradavičke 2 tedna preduser posted image ,ponavadi so me bolele 1teden.user posted image  moram dobiti 29,torej čez 2 tedna malo manj.Zadnjo tabletko pa sem pojedla 21.septembra,dobila sem user posted image  24.oktobra pa mi je zamujala in sem jo dobila 29,ki je trajala manj kot ponavadi.Ali je možno da nimam belega toka zato ker ne bom dobila ta mesec user posted image ?prosim pomagajte mi najti odg.hvala

(odgovor članu piki4ca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?