|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti!!!
8.9.2008 17:00:17   
Anonimen
Ojla punce!
Zanima me ali ima katera podobne izkušnje! Ponavadi nimam belega toka zdaj pa se mi je pojavil (nekaj dni pred predvideno user posted image ), imam pa tudi zelo občutljive plombe v ustih (stalno me skelijo, kot da bi imela follijo od čokolade na plombah).user posted image  Test bom delala po izostanku user posted image , prej ne!
Zanimajo me Vaše izkušnje

hvala 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti!!!
8.9.2008 17:25:34   
Anonimen
OMG user posted image Ene imajo znake pa sploh niso noseče - pač od želje po otroku nastanejo znaki. Kupi test in boš vedela. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2008 17:48:11   
ursa30
beli tok je lahko znak za user posted image ali za user posted image .
če si sexala, seveda obstaja možnost, da si noseča. počakaj na izostanek user posted image in naredi test..ni druge...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2008 20:08:02   
Naja30
Beli tok je lahko znak za user posted image , ja. In lahko je znak za user posted image , ja. Zdaj pa ti ostane edino, da počakaš na izostanek user posted image  in narediš test.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2008 20:28:42   
maca8
Urša 30 hvala za odgovor! Ja na user posted image   delava leto dni (ko nama je končno uspelo se je vsa sreča kmalu končala user posted image  SS) !
Z mojim user posted image  ponovno veselo user posted image (bila sva zelo pridna ob času ovulacije)user posted image  zato upam in ker še ni čas za test sem vprašla za vaše izkušnje in ne razne komentarje! Saj veste več glav več ve! Pa ti dnevi do user posted image  se vedno tako vlečejo!
Čudno se mi zdi ker nikoli nimam belege toka (razno takrat ko se je končalo z SS-om)!

Razni nesramni komentarji pa nikoli nobeni od punc ki rabijo pomoč (pa čeprav samo spodbudno besedo) in upajo na svoje user posted image  ne pomagajo in so zelo nezaželjeni in nesramni!  Saj tako je moje mnenje!

Vsem ki čakate na svoje magične user posted image veliko sreče!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2008 20:32:21   
ursa30
držim pesti, da je pri tebi beli tok znak za user posted image user posted image
te ful zastopim, da si nestrpna, sploh glede na to, koliko časa ga delata.
midva se trudiva že dve leti, pa še zmeraj nič user posted image
tako da lahko samo upamo na čimprejšnji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2008 20:42:10   
Anonimen
Urša 30 pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej zagledaš svoj magični user posted image  in boš srečka user posted image !

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2008 20:50:05   
ursa30
ful hvala. ti želim enako. to bo veselje, ko bomo zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2008 21:02:37   
Anonimen
Plombo imam samo eno in ni bila med user posted image  nič posebej občutljiva. user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

EPIDURALNA
corfu

Kakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?

sem za (51%)

sem proti (32%)

sem jo imela (18%)

Število vseh glasov: 378

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!