|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti da ali ne
15.4.2007 19:47:38   
Anonimen
imam občutljive bradavičke na dotik, malo močnejši beli tok, špika me v desnem jajčniku. včeraj sem imela rozast izcedek na papirju, zdaj pa ga več ni. do menstruacije je še en teden.

ali mislite da sem noseča?

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti da ali ne
15.4.2007 20:09:07   
Fargesia
to nam boš pa ti povedala...če ne prej, čez en teden. SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2007 21:42:15   
muška
to so lahko tudi PMS znaki. Počakaj do predvidene M in če ne pride, hitro po test . Prej nima smisla delat testa, ker bo negativen, je še premalo hormona. POčakaj user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 5:51:11   
Temari
Meni danes uradno M zamuja že štiri dni, pa čeprav imam občutek, da se bo vsak čas ulilo. Znake imam točno takšne kot pred vsako M, razen tega, da nimam napetih prsi. Ponavadi se mi napihnejo kot balončki, zdaj pa nič. Niti bolijo me ne. V petek sem delala prvi test, ki je bil negativen, a grem danes nabavit še enega. Tako da bomo jutri zjutraj vedeli pri čem smo, če se seveda gospa M ne pojavi prej. Upam, da se ne bo user posted image .

Sva pa v času O videla štorkljo. Mogoče pa je le nekaj na tem user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 8:12:35   
andreja2000
Galadriel držim pesti za jutrišnji test in upam ,da pokaže user posted image user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 22:43:24   
jadrnica
lahko si, lahko nisi nosečka, jaz držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

morda si pa imela vgnezditev ? tudi takrat se lahko malo rozike pokaže

počakaj še malo, da pride do termina za M, potem pa test naredi in nam sporoči, kakšno je stanje

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 4:41:56   
Temari
Anonimna, upam, da je vsaj ena od naju srečka nosečka. Jaz nisem user posted image .Malo prejle sem naredila test (vprašanja niso bila tako težka user posted image ), pa je bil negativen.

Bo pa v naslednjem krogu ratalo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?