|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki nosečnosti
10.1.2007 19:47:54   
pupa79
Pozdravljene!
Na forumu spremljam dogajanje že kar nekaj časa, končno sem se pa opogumila, da se pridružim tudi sama. Kot večina vas, sva tudi midva z možem na "delu" za novega člana. Vem, da je bila ta tema že obdelana, vendar me vseeno zanima. Zadnjih 14 dni mi je ob določenem času dneva slabo in včasih me sili tudi na bruhanje, user posted image mi zamuja že 5 dni, čutim pa, da me ščipa kot da jo bom vsak čas dobila. zanima me ali je imela katera takšne izkušnje. kava mi sploh več ne diši, diši mi pa čokoladauser posted image Ali je možno, da so prisotni ti znaki in da me ščipa kot, da bom dobila user posted image Test bom naredila jutri zjutraj ampak mi kljub temu ne da miru.
hvala za vaše odgovore in potrpežljivost ob branju malo daljšega sporočila.vso srečo vsem, ki poskušateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki nosečnosti
10.1.2007 19:51:49   
mala
ja čisto možno da siuser posted image , kar kupi test čimprej, sploh če ti že tok dni zamuja!

želim tiuser posted image

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2007 19:52:53   
Eviii
ce si nestrpna, skoci hitro v trgovino. sej je kaka se odprta. in kupi test. drzim pesti, da zagledas plus oziroma dve crtici.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2007 19:56:14   
April
če imaš test doma, ga lahko narediš že sedaj. Saj ni treba do jutra čakati.

Če so tvoje menstruacije običajno redne, je to, da ti zamuja, skoraj sigurno posledica nosečnosti.

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2007 20:06:50   
pink
Oj!
Pri moji prvi nosečnosti je bilo zelo podobno kot pri tebi.
Isto mi je že zamujala kakih 4 dni in me je v terbuhu ščipalo. Potem sem naredila test pa je pokazal samo slab križek.
Pa tudi čisto malo sem jo že dobila in sem takrat rekla da ni nč.
Čez dva dni se pa spet naredila test pa je bi že zelo viden križek. Prej so me pa že 14 dni joške zelo bolele, drugih znakov pa nism mela. Tko, da lahko čim prej res narediš test, da boš lahko vsaj zaspala. Najbolš, da greš jutr kupt test pa boš videla!
Samo misli na pozitivno, pa bo. Pa hitro kej sporoči!!!!!!user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2007 20:23:44   
pupa79
Hvala za tako hitre odgovore. Upam, da tokrat bo uspelo.sporočim, ko bo kaj novegauser posted image

(odgovor članu pink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2007 20:35:54   
Binko
Oj!
Meni je zamujala tri dni pa sem naredila test in zagledala user posted image  ! Me pa ful špika v spodnjem delu trebuha, pa tudi kava mi ne paše več !
Naredi test ! Srečno !

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2007 21:57:18   
Katrin
Mene so na začetku bolele prsi, bile so napete in občutljive na dotik.

Srečno user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 6:48:39   
srki
Jaz sem imela tudi podoben znak-ščipanje, kot da bom dobila M. Slabo pa mi je bilo bolj malo, predvsem v popoldanskem času. Želim ti, da ti je ali bo, test pokazal pozitivno.

(odgovor članu pink)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   srečna tudi midva
11.1.2007 18:01:58   
pupa79
pozdravljene!
danes je dan, ko sva  učakala user posted image , tako da je pri nama že mala pikica, ki pridno raste. prvi pregled imam 1.2. kar pa se mi zdi še tako daleč.upam, da bo hitro minilo in bo vse kot mora biti.sploh še ne morem verjeti in se mi zdi kot, da sanjam. moral me bo nekdo pošteno uščipnitiuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: srečna tudi midva
11.1.2007 18:05:52   
stunfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke! Uživaj sto na uro in bodi zdrava in vesela.

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2007 18:20:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2007 19:17:54   
raja81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudovito nosečnost ti želim in ti seveda iz srca čestitam!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   srečna tudi midva
11.1.2007 19:54:00   
karatina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E !

Čudovito user posted image  ti žellim in zdravega ter veselega user posted image .

(odgovor članu raja81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2007 20:09:31   
Fargesia
Č E S T I T A M !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kolikem času vama je uspelo?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2007 20:20:05   
pupa79
začela sva septembra, tako da 3-4 mesece

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2007 20:20:08   
katipi
user posted image user posted image user posted image user posted image  In brezskrbno nosečnost vama želim!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2007 20:52:00   
Eviii
čestitam user posted image user posted image user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2007 21:10:39   
pink
oj!!! BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image , ČESTITAM VAMA!!!!!
Zdej sta pa naj srečnejša!!Želim ti, da boš mela lepo user posted image  in, da se boš dobro počutila!!
Pa še kej nam sporoči, kako bo blo pri ginekologu!!
Sej bo vse vredu!!!
Pri nama pa ta mesec ne bo še nič, tko, da bova mogla kr veselouser posted image  spet nadaljevat, da bo nama bo ratalo naslednji mesec.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2007 22:30:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image  
Želim ti srečno in zdravo nosečnost.

(odgovor članu pink)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2007 7:07:16   
lana38
user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.1.2007 23:18:29   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T A M

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2007 9:03:11   
mehurčica
Čestitke!!!user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2007 10:19:53   
Miša...
Dan.
Najprej ti čestitamuser posted image .
morm pa povedat, da sem js tudi včeri naredila test, pa mi je user posted image  zamujala samo dva dni, in dobili bomo user posted image . ker sem zagledalauser posted image ,.
lep dan..
počutim pa se kot vsak dan.nič nenavadnega, ali kaj drugačnega.user posted image  

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2007 11:27:52   
Fargesia
Miša, skači od veselja!!!! ČESTITAM!!!!!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.