Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 11.7.2011 20:22:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljena 13baby težko je reči kaj se dogaja v tvojem telesu.Če je test negativen potem verjetno nisi noseča ali pa tudi.Najbolje je da test ponoviš,čez kak dan ali dva.Tudi sama sem imela podobno situacijo,ko so bile bolečine prisotne 14 dni,pa se je šele potem vlilo.Zakaj imaš operacijo na jajčnikih?Mogoče pa ti ta problem ki ga imaš zaradi jajčnikov dela problem pri .Upam da boš v čim krajšem času dobila odgovor na svoj problem.Lahko greš pa tudi na krvni test,ki ti bo najbolj 100% pokazal. Srečno
|
|
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 11.7.2011 22:04:04
|
|
|
|
13baby
|
ojla.......... :(...sej se je prikazala.... dva meseca nazaj sem imela redne skoz na 28 dni menzo zdaj pa se mi 2 meseca k podaljšuje pa nevem zakaj... na jajcevodih imam neke resice in zaradi teh resic so jajcevodi težje prehodni ,zato nemorem zanositi...in po tej operaciji naj bi zanosila če pa nebom bom morala pa iti na nadaljne preiskave v ljubljano...jaz sicer upam na najbolje.... pri 1 otroku pa nisem imela nobenih težav ... zdaj ko pa imam drug zakon ki je boljši od prvega in ljubečega moža in vse porihtano zdaj pa same težave z zanositvijo.... sreča res ni nikoli popolna tako kotz eni pravoijo,vedno nam nekaj manjka......
|
|
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 12.7.2011 9:03:29
|
|
|
|
diana 28
|
Jaz imam trenutno podoben primer. Je že 42 dan in M od nikjer . Ker nekako vem, da nisem noseča in mi tudi test kaže negativno (jutri ga vseeno ponovim) predvidevam, da nekaj ne štima z jajčniki. Ko sem imela zadnjič tak primer, da mi je menstruacija zaostajala 3mesece in testi negativni sem imela vodeno cisto - precej veliko -premera 10 cm. Nič nevarnega, vendar je omejevala normalno delovanje jajčnika. Ginekologinja mi je naredila ''terapijo'' z primulut nor in nato je prišlo do odtegnitvene krvavitve. Cista se je zmanjšala in verjetno izginila. Po terapiji so se cikli bolj uredili... Po tem, kar opisuješ bi morda lahko šlo tudi za kakšno cisto. Ni pa nujno.. Pri meni se pojavljajo in izginjajo, včasih pa naredijo takšno zmedo ...
|
|
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 13.7.2011 17:19:09
|
|
|
|
13baby
|
oh punce moje... tako je hudo ko vsak mesec upaš in čakaš na najboljše in te znova preseneti mistruacija ... Septembra imam operacijo da mi očistijo prehode na jajcevodih in potem mi je gin. rekla da morem v 6 mesecih zanositi,če ne me da dalje v ljubljano... upam da po operaciji končno zanosim... naj mi kira pove koliko časa je po operaciji zanosila če je mela težje prehodne jajcevode in so ji jih očistili.... upam da mi rata... prav tako ćelim vsem vam ko čakate..da nas čim prej preseneti ....
|
|
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 14.7.2011 14:23:27
|
|
|
|
Monstera
|
13baby, če je to edini vzrok, da ne zanosiš, boš skoraj ziher zanosila po operaciji. Jaz sem imela operacijo zaradi cist, pa so isto rekli, prve pol leta imaš najboljše šanse, da 70% parov v prve pol leta po operaciji zanosi. In res sem, 5. krog po operaciji zagledala
|
|
|
|
RE: znaki menstruacije,a menstruacije ni 15.7.2011 8:40:18
|
|
|
|
13baby
|
sem vesela zate... no tudi jaz upam na najboljše...da mi grata ... ja no zaenkrat naj bi bil razlog samo to,no razen neke male pregrade na maternici ki bi mi jo pa tudi porihtaali mmed operacijo..... upam pa da še ni ki kej druga,ker pa res nerabm več težav..... vsem želim veliko sreče ki še čakate na ....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
izpovedovanje čustevdanuskaali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?da (
60%)
ne sploh se ne spolni več (
15%)
samo poredko se še spolni (
25%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!