|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki in izcedek
18.6.2008 16:04:13   
baanika
Ponovno pisem z vprašanjem.
(morda mi bo katera članica zabrusila da je bilo o tem ze toliko napisanega naj pogledam nazaj, toda konkretno nic ne najdem, sploh pa mislim da je to vseeno forum in lahko vprašam kar me pač teži.

jutri jo moram dobituser posted image .
že tri dni delam teste (različne) in povsod je črtica najprej je bila slabo vidna, zdaj je jasno da je to to.
prsa imam večje in boleče , trebuh me boli 2x bolj kot med M in slabo mi je.
imam malo malo belega toka. spikajo jajčniki.

kako je z izcedkom- se lahko jutri pojavi? je glede teh bolecim v trebuhu kaksna panika?

veleumne sprejemnice v Leonišču so me naročile 4.8.
Do takrat pa...... imam žal samo Vas!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki in izcedek
18.6.2008 16:30:48   
db
počak še do jutri ali kakšen dan več in naredi ponovno test pa boš videla kje si,če jeuser posted image  ti že v naprej čestitam
ps pa bodi pomirjena

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2008 17:22:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baanika
kako je z izcedkom- se lahko jutri pojavi?

Kolikor sem te razumela si noseča - čestitke! Veliko nosečnic ima v začetku malo več izcedka, to se pojavi zaradi hormonskih sprememb. Ne razmem pa kakšen izcedek bi se lahko pojavil jutri?
Bolečine v trebuhu - v kolikor gre za špikanje in občasne bolečine je to OK, saj se telo odziva na tvoje drugačno stanje, hormoni delajo sto na uro. Če je pa ta bolečina konstantna in ne preneha, in ne bo prenehala niti jutri bi pa še enkrat poklicala G in ji povedala za to.
Drugače pa je praksa glede naročanja pacient nekje v 8-9 tednu, pač odvisno od posameznega G in njegova "politiko", nekateri naročajo že zelo zgodaj, nekateri pa malo pred NS.

(odgovor članu baanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2008 22:22:03   
Naja30
Mogoče si  mislila rjavkast ali krvav izcedek? Če to, naj ga ne bi imela. Lahko pa ga imaš. Ne da se napovedat, ker tukaj nič ne gre po pravilih user posted image  V prvi nos. nisem razen belega toka imela nobenega izcedka. V drugi pa sem imela rahlo rjavkast izcedek 2. in 3. mesec okoli dneva, ko bi morala imeti M. trajal je samo en dan in samo ene 2x je bil na papirju, niti ne na vložku.
Če pa misliš navaden beli tok... ja, na tega se pa kar navadi. Ga je lahko v nos. še več kot ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2008 23:50:34   
rija

(morda mi bo katera članica zabrusila da je bilo o tem ze toliko napisanega naj pogledam nazaj, toda konkretno nic ne najdem, sploh pa mislim da je to vseeno forum in lahko vprašam kar me pač teži.

že tri dni delam teste (različne) in povsod je črtica najprej je bila slabo vidna, zdaj je jasno da je to to.

kako je z izcedkom- se lahko jutri pojavi? je glede teh bolecim v trebuhu kaksna panika?

te veleumne sprejemnice očitno premorejo malo več kmečke pameti kot ti. to ti že moram napisati.

čestitam pa za plus.

pa nehaj že teste delati, ker boš zapravila za lep dopust do 4. avgusta user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2008 6:49:34   
divans1
Kdaj se pa pojavi beli tok?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2008 8:47:10   
*Junona*
Različno. Meni se je v prvi user posted image še preden sem delala test.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2008 19:55:00   
baanika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

DRAGA RIJA- hvala za skrb sem 100% zanosila!!!!user posted image user posted image user posted image
me je pa dr.Meglič sam od sebe naročil 14.7. ker je 4.8 malo pozno!

držite se vse hvala za vse nasvete

te veleumne sprejemnice očitno premorejo malo več kmečke pameti kot ti. to ti že moram napisati.

čestitam pa za plus.

pa nehaj že teste delati, ker boš zapravila za lep dopust do 4. avgusta user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?