|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki
23.10.2007 16:22:44   
Anonimen
Pozdravljene! Kdaj so se vam pojavili prvi znaki nosečnosti? ali je možno da se pojavijo že pred zaostalo menstruacijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki
23.10.2007 17:45:36   
Anonimen
Jaz sem imela vse od ovulacije napete prsi, včasih tudi boleče, tik pred user posted image  so ble kar ful mehke, nato pa spet napete. Najbolj očiten znak pa so bile izbočene bradavice, ker imam drugače vdrte, in kolobar okrog bradavic se mi je močno povečal. Skoz me je nekaj tiščalo v spodnjem delu trebuha, tik pred user posted image  pa me je špikalo na obeh straneh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 18:12:39   
ajtak
Jaz sem imela vsak mesec 14 dni pred menstruacijo vse znacilne simptome (napet trebuh, napete prsi, rahle slabosti...), do tistega meseca ko sem dejansko zanosla. Takrat je bil prvi znak izostanek menstruacije user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 19:37:27   
Taula
Jaz sem imela vsak mesec 14 dni pred menstruacijo vse znacilne simptome (napet trebuh, napete prsi, rahle slabosti...), do tistega meseca ko sem dejansko zanosla. Takrat je bil prvi znak izostanek menstruacije

Isto.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 19:49:09   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Jaz sem imela vsak mesec 14 dni pred menstruacijo vse znacilne simptome (napet trebuh, napete prsi, rahle slabosti...), do tistega meseca ko sem dejansko zanosla. Takrat je bil prvi znak izostanek menstruacije user posted image

Ajtak pod tole se pa kr podpišem če dovoliš user posted image . Moj edini znak ko je šlo zares je bil, da sem mnogo bolje vonjala in da mi je zapasalo arašidovo maslo po enih 20-tih letih. Pa še teh dveh znakov sem se zavedala šele po testu...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2007 21:30:49   
Ketrin24
Možno je vse. Pri meni je že bilo tako. 5 dni preden bi morala dobiti menstro mi je bilo ful slabo, ful sem bila zaspana in vse mi je smrdelo. Prav vedela sem da sem noseča, vendar sem počakala, na izostanek menstre. po dveh dneh izostanka sem naredila test in bil je +  user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2007 22:17:53   
*lenc@*
SEveda je možno! Jaz sama sem mela volovski apetit, res nikoli takega pred ta rdečo. Nekaj je blo drgač inizkazal se je, da sem resuser posted image .

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2007 9:02:28   
Anonimen
Živijo.

Jaz sem imela znake takoj po oploditvi, čeprav jih nisem opazila. Test sem delala pred izostalo menstruacijo, pa še to ne namenoma, namreč v planu sem imela neko alternativno terapijo, pri kateri ni fino, če je ženska noseča... Pa me je presenetil plus :)
Napihnjene dojke, napihnjen trebuh, neizmerna zoprnost in čustvenost, nihanje razpoloženja, nenadna želja po kokicah, itd., vendar sem vse pripisovala PMS.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2007 9:56:45   
Anonimen
mene pa zanima ali je imela v prvih  tednih katera občutek kot da je nonstop mokra odspodaj?  pravzaprav če je imela katera kak vodeni izcedek in v katerem času nosečnosti??(tednih?)

meni se zdaj to pojavlja slaba 2 tedna-odkar se je nehalo 4 dnevno nenehno špikanje po jajčnikih.
M mi zaostaja 6 dni, občasno mi je slabo in se mi narahlo moti. 

test sem delala 30.10. pa je bil -

Kaj menite??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?