Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 9.11.2009 10:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Morbit pa je...
|
|
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 9.11.2009 10:25:20
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Upam da je...če si ga želita
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 9.11.2009 12:50:41
|
|
|
|
Žaka
|
Ja kaj naj rečem ? Pred 13 tedni nazaj, ko naj bi dobila menstruacijo me je fuull bolelo v trebuhu, po jajčnikih....saj veste tisti občutek zoperen ko dobiš menstro. In glej ga zlomka ni jo bilo. In tako zdaj pričakujemo dvojčke. . Upam,da je tudi pri tebi tako, ampak znaki PMS ali zanositve so si identični. Zato držim pesti.
|
|
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 12.11.2009 17:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Bom kar tukaj zastavila vprašanje. Imela sem hudo vnetje mehurja, dva tedna sem jedla tablete in v tem času bi mogla dobiti menstruacijo. Sem nehala jemati tablete za mehur in glej ga spet me peče ko grem na wc. Danes je že 10 dni od takrat ko bi mogla dobiti menstruacijo (jo imam redno na 28 dni). Krče (iste kot pred m) imam že celih 10 dni pa je ni. Kaj mislite je za izostanek lahko krivo vnetje? Ali sem pa Do ginekologinje še nisem uspela priti, ker je vedno nekaj narobe, je gužva, me ne more sprejeti takoj... Upam, da bom čim prej prišla do g.
|
|
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 16.11.2009 14:44:28
|
|
|
|
mojamura
|
preveri z testom
|
|
RE: znak morebitne nosečnosti?? 17.11.2009 18:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sporočam, da sem včeraj dobila M, tko da.... Nič. Ne vem, zakaj se sploh tok obremenjujem, pa sej mam že dva otročka,... ampak je prej tko hitreje ratalo..., v drugo sem celo še isti dan zanosila, ko sva se odločila za otroka...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Izbira bolnišniceJanjikaaaaV kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?Ljubljana (
28%)
Maribor (
12%)
Slovenj Gradec (
9%)
Drugod po Sloveniji (
47%)
Avstrija (
2%)
Druge države (
2%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!