Anonimen
|
Ja, veš kako..... Vse so ti odgovorile, da splava pa ne in še enkrat ne. Jaz pa pravim takole. Odloči se sama, pretehtaj vse okoliščine, ker je po mojem mnenju bolje, da splaviš, kot pa da spraviš na svet otroka, ki ga bo mogoče težko preživljala, zaradi tega ne dokončala šole, nimaš stanovanja, skratka pogojev za normalno delovanje družine res ni. Pred leti, sem jaz zanosila tretjič. Bila sem popolnoma nepripravljena, pred našo družino je bil velik izziv (ne bom razlagala kaj točno), skratka nosečnost ob zelo nepravem času. S možem sva se veliko pogovarjala, a na koncu sva se odločila za splav. Če bi nosečnost prišla pol leta kasneje, pred našim družinskim izzivom, bi mogoče odreagirala drugače, ali pa tudi ne, ne vem. In vse tukaj na RR, ki ti prigovarjajo, da ne naredi splava, mislim, da ne morejo vedeti, kako se počutiš ti. Res je, da lahko vsak da svoje mnenje, ampak odloči se sama. Nič tragičnega se ne bo zgodilo, če mogoče zdaj pač nisi pripravljena na tega otroka. Pa še to, da ti povem. Ko sem jaz naredila ta korak, mi v življenju res ni bilo nikdar žal in tudi nisem imela občutka kakršnekoli krivde. Oba otroka imam res rada in se jima maksimalno posvečam, kar pa ne pomeni, da tretjega, če bi prišel na svet ne bi imela rada. Sigurno, ko bi ga enkrat videla, bi ga ljubila ravno toliko kot prvedva. Želim ti, da se odločiš tako, kot misliš da bo za tebe najbolj prav. SREČNO in lp
|