gomerka
|
Pozdravljeni, že dolgo berem forume, danes sem se pa odločila da tudi sama nekaj povprašam. Upam, da mi bo katera vedela razjasniti situacijo glede na njene izkušnje. Stara sem 24 let, s 1.7.2013 sem po 9ih letih prenahala s KT. Od takrat sem imela normalno 3 menstruacije (4.7-8.7, 2.8-7.8, ter 30.8-4.9). S partnerjem imava redne nezaščitene spolne odnose, saj si želiva naraščaj. 9.9 sem čez dan, vedno po opravljanju male potrebe na papirju zasledila roza izcedek, isto se je dogajalo naslednji dan (10.9). Najprej nisem dala pretirane opazke, ker sem pomislila da je to mogoče ovulacijska krvavitev (čeprav nikoli do sedaj nisem imela ovulacijske krvavitve). Naslednje dni do danes pa imam krvavitev, ki vsekakor ni enaka menstruaciji, je blaga, v celem dnevu ne napolnim normalnega vložka, ampak brez njega pa tudi ne morem biti, ravno tako nimam bolečin (ob menstruaciji imam hude krče, ter obilno krvavitev-menjam vložke max na dve uri). Zanima me, če se je katera od vas soočila s podobno situacijo? Menite da je to le vmesna krvavitev zaradi prenehanja KT? Ravno te dni bi morala imeti ovulacijo, katero vedno spremljajo boleče, napete prsi, beli tok, ter izrazito špikanje v jajčnikih. Tokrat znakov ovulacije ni. Pa še nekaj me zanima, to sprašujem predvsem nosečnice oz. mamice katere je spremljala krvavitev v nosečnosti? Mislite da je možno da sem ubistvu noseča, ter da je to krvavitev v nosečnosti, ter menstruacija od 30.8 do 4.9 vbistvu ni bila menstruacija? (vem, svetovale boste test nosečnosti, ampak žal ker živim v tujini, na otoku, in sem oddaljena do prvega nosečniškega testa preko 40 km, bi najprej raje vaše mnenje, preden se odpravim 40 km stran le za nakup testa) Upam, da sem kolikortoliko razločno napisala, kaj me zanima. Hvala
|