|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmedena
17.11.2006 15:42:03   
sebastijanpolona
Sem v 8 tednu nosečnosti, bilo je nenačrtovano in kljub temu, da je to nekaj najlepšega na svetu, postati mamica, je to zame en velik šok. Nevem kaj se dogaja z mano, vsi so srečni, veseli, polni pričakovanj, jaz pa iz dneva v dan bolj žalostna. Zelo me skrbi, če bo z otrokom vse vredu, saj še nisem bila na nobenih preiskavah, potem pa so tukaj še razna vprašanja glede financ itd. S fantom živima zelo skromno, v najemniškem stanovanju in glede na to, da imama precej visoke stroške, komaj shajama iz meseca v mesec. Zato še nekako nisva razmišljala o tem, da bi imela že otroka. Vsaj dve leti še ne, zato sem zdaj nekoliko zmedena in prestrašena, če se bo vse to izšlo.  Upam, da se bodo ti nori občutki in te negativne misli čimprej nehale, saj nočem bit pod stresom, ampak uživati in se zavedati, da pod srcem nosim bitje, ki je plod velike ljubezni.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmedena
17.11.2006 15:49:15   
Anonimen
Najprej ČESTITKE za user posted image !

Mislim da je to čisto normalno da te skrbijo te stvari. Tudi če je otrok načrtovan se verjetno vsaki bodoči mami in očitu porajajo taka vprašanja. To ni nič slabega. Pomeni samo da si odgovrna in da hočeš najbolje svojemu otroku.
Glede financ pa je dobro to da sta že sedaj vajena skromnega življenja zato mislim da ne bosta imela težav. Nikoli ne veš mogoče pa se vse obrne in ti denar ne bo več delal problemov. Za opremo in oblačilca za malega-malo pa malo povprašaj žlahto in prijateljice če bi ti lahko katera kaj posodila. Pa lahko tukaj malo prišparata.

Drugače pa zdravo in veselo user posted image  ti želim!user posted image

(odgovor članu sebastijanpolona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2006 16:04:38   
sebastijanpolona
Hvala za te vspodbudne besede. Hvala bogu, da me še nekdo razume. Saj verjetno je problem v tem, da me je strah, da ne boma s fantom mogla temu otročku nudit vsega tega, kar midva kot otroka nisma imela. Sem si vedno govorila, da bom imela otroka takrat, ko bom imela toliko denarja, da mu bom lahko omogočla kar se da najlepše življenje, ampak ko tako malo pomislim, potem ga tako ali tako nebi nikoli imela, če bi gledala na denar. Ker kot pravijo, nikoli ga ni dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2006 16:07:01   
Anonimen
Čestitke za user posted image , za drugo pa ne skrbi, ti je karin24 lepo napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2006 16:11:41   
sebastijanpolona
Hvala Nati za čestitke. Karin24 mi je pomagala, da že bolj pozitivno razmišljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2006 16:16:57   
Anonimen
Itak, da se vsakemu poraja vprašanje glede tega, tud če ima dovolj denarja, ker dandanes je svet toliko napredoval, da brez določenih stvari nebi zmogli že zaradi drugih. Ne sekiraj se, otrok prihaja z namenom, glavo pokonci in boš vidla, da se vse da, če se hoče!

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2006 16:28:09   
sebastijanpolona
Imaš prav.  Mogoče bo res malo hudo na začetku, ampak verjamem, da nama bo s skupnimi močmi uspelo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2006 16:32:20   
2 Sraki
Tvoji občutki so res totalno normalni. Tudi pri meni, kljub temu da je bila nosečnost načrtovana, po določenem času pridejo taka vprašanja na dan. Ne skrbi, boš videla, da se bo vse uredilo. Otrok je tolikšen strošek kot si ga narediš, ker pa sta vajena skromnosti bo to le eno samo veliko veselje in izpolnitev vajine ljubezni. Veselja polno nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

Pa še taleuser posted image ti pošiljam, da boš vedela, da nisi sama, ko ti je hudo, saj bi ti ga dala tvoja pikica user posted image , pa še ne moreuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2006 16:32:33   
Anonimen
To da si prestrašena, da te skrbi kako bo, da se ti poraja milijon vpršanj, vse to samo pomeni, da boš dobra mamica. čestitke za nosečnost in čim prej začnita uživati v nosečnosti. kar s e pa tiče finančne plati, vedno pravijo, da nekako zguraš. ko pa je enkrat otrok na poti in ob tebi, ap se tudi kot človek malo več trudiš in daš vse od sebe, tako, da mislim, da vajin otrok ne bo v pomankanju, že zato ker se že zdaj sprašuješ kako  in kaj. res bosta enkratna starša, čestitke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2006 17:38:54   
tonja
čestitke še iz moje straniuser posted image

Glede finanančne plati pa ne skrbi. Vse se bo izšlo.
Otroku pa bosta nudila dovlolj že s tem, če ga bosta naučila prijaznosti, pogovora, razumevanja ter občutka da bo našel v vaju oporo, ljubezen in zaupanje.
Materialne dobrine otrok preraste, hoče vedno več, zadovoljen je samo z velikimi stvarmi... Ko je otrok majhen še gre, kaj pa ko odraste - mu kupiti avto, stanovanje?

ZAČNITA UŽIVATI OB MALI PIKICI  user posted image   ŽELIM VAMA LEPO NOSEČNOST  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2006 17:47:26   
sebastijanpolona
Vsem res iz srca hvala za te lepe in vzpodbudne besede. Sem zelo vesela, da lahko te težke trenutke delim še z nekom. Saj res, da me fant zelo podpira in mi stoji ob strani, prav tako starši in prijatelji, ampak je lepo delit občutke tudi z vsemi, ki so ali še bodo šli skozi vsa ta obdobja. Lepo mi je pri srcu, ker vem, da nisem sama. Hvala vam.user posted image   

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2006 18:34:45   
kapica
Jaz se kr pridruzim temu kar je rekla Misek. Poleg tega pravis da imata v redu starse, ki bodo vsekakor zeleli pomagati kolikor se bo najbolj dalo, tako da poskusi te strahove na stran potisnit in uzivat.
Cestitam k nosecnosti, imej cimlepse mesece  user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2006 22:52:51   
NTS
Čestitam  in lepo user posted image  ti želim.

Verjemi iz izkušenj govorim - finančna plat se bo uredila.
je čisto normalno da te skrbi in da imaš vprašanj miljon, vse smo jih imele in še vedno jih imamo samo nova.

naj ti teh user posted image  mine prijetno, mirno in velik user posted image  za vas tri.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

dojenje
Evica22

kako dojite?

pretežno leže (31%)

pretežno sede (34%)

kakor kdaj (18%)

podnevi sede, ponoči leže (17%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!