Anonimen
|
Sem srečno zaljubljena, ker sem zelo zaposlena s študentskim delom, faksom in delom doma, se s fantom redkokdaj vidim... skupaj sva že 2 leti in najina ljubezen zelo cveti, čeprav se vidiva 2x na teden. Strinja se s tem, da skušam še nekaj ustvariti v življenju in da namenim več časa za delo in študij... Veliko se pogovarjava po tel. in mi nudi oporo in pomoč, kakršno koli ob pravem trnutku, ob pravem času, vedno se lahko zanesem nanj... vedno!! Ljubezen se izkazujeva na vse mogoče načine, najin sex, komunikacija... to je popolno!! A tako sem ugotovila eno napako, ki me zelo moti, zavem se že veliko časa, a nikoli nisem si vzela čas, da bi mu rekla da se morava o tej stvari pogovorit... NJEGOVA KOMUNIKACIJA... Govori kar nekaj... včasih, ko smo v družbi, ali njegove sestre, mame, mojih staršev... Rad je pameten, včasih pove reveč, kar nekaj!! Težko je razumeti, težko mi je razložiti, a vedno bolj me je strah hoditi z njim v javnost, ker mam strah da vrže tako ven, da kar glava boli. PRIMERI: - govoriva z njegovo mamo v kuhnji, pa pride k meni mi da ljubčka, pa gre do hladilnika, pa reče naglas, da komaj čaka da me bo porival (OK; SAJ TUD JAZ KOMAJ ČAKAM DA GA BOM PORIVALA, AMPAK TO NE IZJAVJLAM NA GLAS ŠE POSEBEJ NE PRED DRUGIMI, TO JE NAJINA STVAR. IN KO MU REČEM DA JE TO NEKAJ NAROBE MI REČE, DA NJEMU NE TEŽI NIČ REČ, DA TO JE NEKAJ NORMALEGA.) - če smo na obisku pri njegovi sestri, kar nekaj blodi, naklada, stvari ki se nju ne tičejo - upam si dosti povsod, celo na banki, kjerkoli sva pametuje, kot da ve največ TO JE TAKO; najprej moraš 3x pomslit preden kaj rečeš!! A on tega se ne zave, ker misli da je vse normalno, ali nima spoštovanja, ne vem?? Ta stvar me vedno bolj moti in prej ko sva govorila po gsmu- sem mu rekla da se bova jutri pogovorila, o eni stvari, ker mi je prekipelo, ker sva bila na eni žurki, pa me je ena vprašala, če si mislim iskat službo v LJ... in je tako posegel vmes in rekel, da ne da če bo iskala službo v Lj da ne bova ostala skupaj. Kar neki!! to punco sem prvič videla. Pa oba veva da v LJ ne bom ostala. Pa ti njegovi izpadi so čudni... Pomagajte mi , kako se jutri z njim pogovorim in mu dam vedeti, da ne dela prav!! Upam, da me razumete, čeprav je težko, ker takega problema še nisem zasledila...
|