|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmečkano perilo iz sušilca
19.10.2008 8:03:47   
hariba
Imamo nov sušilec v kombinaciji z pralnim strojem. Včeraj sem prvič prala in sušila v njem. Sem pa kar malo razočarana,ker so prišle iz sušilca ful zmečkane mikice.  Pri nas imamo cot še in še in če bo vse treba tako temeljito likat,bom imela samo še likalnik doma v rokah. A iz vaših tudi? Iz mojega tastarega ni bilo tako zmečkano.Me zanima na katero vlažnost nastavite. Date na ono funkcijo za lažje likanje?
Hvala za odgovore?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmečkano perilo iz sušilca
19.10.2008 9:55:27   
pety78
Možno, da si imela preveč polnega, ali pa si predolgo sušila.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 10:02:27   
Spark
A ni pri teh kombiniranih strojih tako, da ko opereš en stroj, ga prepoloviš in sušiš v dveh delih?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 12:18:14   
Dream
Jaz vedno sušim na normalnem programu in še nikoli nisem dala na funkcijo za lažje likanje. Je pa res, da perilo takoj poberem ven, ko se posuši  (in je še vroče), lepo razgrnem, malce pogladim in potem skoraj ni potrebe po likanju.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.10.2008 12:55:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2008 14:19:51   
jajula
tudi jaz imam kombiniranega in glede na moje izkušnje bi rekla da si predolgo sušila

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2008 15:23:26   
čaki
Je pa res, da perilo takoj poberem ven, ko se posuši (in je še vroče), lepo razgrnem, malce pogladim in potem skoraj ni potrebe po likanju.

jaz tudi

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2008 16:52:41   
M1987
Poznam to. user posted image  Takoj ko posuši daj cunje ven in jih zloži ali vsaj na hitro zloži da so zravnane, če jih potem vseeno likaš in jim ne bo nič. Jaz likam samo srajce za user posted image  za službo, vse ostalo takoj zložim in je kot zlikano. Imamo pa samo sušilni - brez kombinacije pralnega stroja. Smo zadovoljni, ni kaj user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2008 17:16:55   
Anonimen
Ko smo imeli doma še kombiniran sušilni in pralni stroj, so bile cunje vedno čisto zmečkane, pa smo lahko delali kar smo hoteli in ni nič pomagalo. Zdaj ko sva na svojem, imava čisto navaden in ločen gorenjev pralni stroj in sušilni stroj, pa so cunje vedno skoraj nezmečkane ... tudi, če jih ne vzamem takoj ven.

Jaz bi na tvojem mestu probala dat sušit manjšo količino oblek in to na nižjo temperaturo.

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2008 17:23:31   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ko smo imeli doma še kombiniran sušilni in pralni stroj, so bile cunje vedno čisto zmečkane, pa smo lahko delali kar smo hoteli in ni nič pomagalo. Zdaj ko sva na svojem, imava čisto navaden in ločen gorenjev pralni stroj in sušilni stroj, pa so cunje vedno skoraj nezmečkane ... tudi, če jih ne vzamem takoj ven.

Jaz bi na tvojem mestu probala dat sušit manjšo količino oblek in to na nižjo temperaturo.

Enako se je nam dogajalo s kombiniranim, pa naj sem dala sušit samo par cunjic, jih prej lepo raztegnila, zložila........... vedno zmečkano in to še tako hudo, da nisem mogla niti zlikat. Nikoli več, kaj takega

Zdaj bomo kupili ločeno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2008 17:31:05   
KimPossible
Zdaj mi je končno jasno, zakaj je moje perilo vedno v katastrofalnem stanju.

A se to dogaja pri vseh kombiniranih strojih?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2008 18:40:33   
anajmad
Niti ne. Jst zmeraj dam cca na pol in lepo zložim(stresem jih prej fajn) in čimprej tudi ven zložim. Ponavadi jih pol niti ne likam,ker jih lepo zložim in še tako fajn mehke so. sem pa rabla kr neki cajta,da sem to pogruntala,pa nisem bjonda.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu KimPossible)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2008 19:21:54   
TRIŠ
Jaz sem imela candy in je bilo vedno zmečkanouser posted image .Sedaj pa imam posebaj sušilec in je super porovnam in v omarouser posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2008 6:32:10   
Alisa
Jaz imam ločeno in ko je posušeno sm dam ven zložim in pospravim v omaro: od kar imamo sušilec nisem še likala, mogoče edino kdaj kakšno srajco.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2008 21:43:48   
becka
Pozdravljena,

možno da si predolgo pustila oblačila v sušilnem stroju - takrat so rada zmečkana ali pa da si ga res preveč napolnila.

Se boš še navadila.

Lep dan

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?