Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 9:55:27
|
|
|
|
pety78
|
Možno, da si imela preveč polnega, ali pa si predolgo sušila.
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 10:02:27
|
|
|
|
Spark
|
A ni pri teh kombiniranih strojih tako, da ko opereš en stroj, ga prepoloviš in sušiš v dveh delih?
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 12:18:14
|
|
|
|
Dream
|
Jaz vedno sušim na normalnem programu in še nikoli nisem dala na funkcijo za lažje likanje. Je pa res, da perilo takoj poberem ven, ko se posuši (in je še vroče), lepo razgrnem, malce pogladim in potem skoraj ni potrebe po likanju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2008 12:55:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 14:19:51
|
|
|
|
jajula
|
tudi jaz imam kombiniranega in glede na moje izkušnje bi rekla da si predolgo sušila
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 15:23:26
|
|
|
|
čaki
|
Je pa res, da perilo takoj poberem ven, ko se posuši (in je še vroče), lepo razgrnem, malce pogladim in potem skoraj ni potrebe po likanju. jaz tudi
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 16:52:41
|
|
|
|
M1987
|
Poznam to. Takoj ko posuši daj cunje ven in jih zloži ali vsaj na hitro zloži da so zravnane, če jih potem vseeno likaš in jim ne bo nič. Jaz likam samo srajce za za službo, vse ostalo takoj zložim in je kot zlikano. Imamo pa samo sušilni - brez kombinacije pralnega stroja. Smo zadovoljni, ni kaj
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 17:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko smo imeli doma še kombiniran sušilni in pralni stroj, so bile cunje vedno čisto zmečkane, pa smo lahko delali kar smo hoteli in ni nič pomagalo. Zdaj ko sva na svojem, imava čisto navaden in ločen gorenjev pralni stroj in sušilni stroj, pa so cunje vedno skoraj nezmečkane ... tudi, če jih ne vzamem takoj ven. Jaz bi na tvojem mestu probala dat sušit manjšo količino oblek in to na nižjo temperaturo.
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 17:23:31
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ko smo imeli doma še kombiniran sušilni in pralni stroj, so bile cunje vedno čisto zmečkane, pa smo lahko delali kar smo hoteli in ni nič pomagalo. Zdaj ko sva na svojem, imava čisto navaden in ločen gorenjev pralni stroj in sušilni stroj, pa so cunje vedno skoraj nezmečkane ... tudi, če jih ne vzamem takoj ven. Jaz bi na tvojem mestu probala dat sušit manjšo količino oblek in to na nižjo temperaturo. Enako se je nam dogajalo s kombiniranim, pa naj sem dala sušit samo par cunjic, jih prej lepo raztegnila, zložila........... vedno zmečkano in to še tako hudo, da nisem mogla niti zlikat. Nikoli več, kaj takega Zdaj bomo kupili ločeno
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 17:31:05
|
|
|
|
KimPossible
|
Zdaj mi je končno jasno, zakaj je moje perilo vedno v katastrofalnem stanju. A se to dogaja pri vseh kombiniranih strojih?
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 18:40:33
|
|
|
|
anajmad
|
Niti ne. Jst zmeraj dam cca na pol in lepo zložim(stresem jih prej fajn) in čimprej tudi ven zložim. Ponavadi jih pol niti ne likam,ker jih lepo zložim in še tako fajn mehke so. sem pa rabla kr neki cajta,da sem to pogruntala,pa nisem bjonda.
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 19.10.2008 19:21:54
|
|
|
|
TRIŠ
|
Jaz sem imela candy in je bilo vedno zmečkano .Sedaj pa imam posebaj sušilec in je super porovnam in v omaro
|
|
|
|
RE: zmečkano perilo iz sušilca 20.10.2008 6:32:10
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz imam ločeno in ko je posušeno sm dam ven zložim in pospravim v omaro: od kar imamo sušilec nisem še likala, mogoče edino kdaj kakšno srajco.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?