Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 13:34:54
|
|
|
|
Gordana-3
|
a se vam je kdaj zgodilo, da so zlorabili vašo številko kartice? sodelavec mi je omenil, da je junija nekaj kupoval preko spleta. ko je dobil izpisek, ga je skoraj kap, saj je na znesku bilo namesto 100 evrov, kar 600 evrov. šel je preverjat in ugotovil, da je nekdo naročil letalske karte, ki so bile plačane z njegovo masterkard. seveda je kartico preklical, napisal banki ugovor, vendar dvomi, da bo teh 500 evrov dobil nazaj. sama osebno nisem nikoli nič plačevala tako, imam pa elektronsko bančništvo in me zanima, ali se kaj takega lahko zgodi tudi tam???
|
|
|
|
RE: zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 14:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgodi se itak lahko povsod, lahko pa sama zmanjšaš verjetnost zlorabe. Sama ravno zato nikoli ne kupujem prek spleta oziroma če že, vedno kupim po povzetju. Če te možnosti nimajo, ne kupim.
|
|
|
|
RE: zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 14:20:15
|
|
|
|
Naja31
|
Na srečo se mi še ni zgodilo, preko neta pa kar velik kupujem. Ampak pri preverjenih spletnih ponudnikih.
|
|
|
|
RE: zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 14:39:58
|
|
|
|
Hope2
|
Moj mož ni kupoval prek neta, pa so mu vseeno zlorabili kartico. Še zdaj se ne ve kako, domnevamo pa da je kdo iz banke kaj posredoval. K sreči stalno kaj spremlja račune in je še isti dan naletel na račun, da je nekdo na filipinih 2x dvignil manjšo vsoto iz bankomata. Takoj je urgiral na banko in cela štala j epol bila, ampak k sreči smo uredili. Tak, da nikjer nisi varen
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.9.2009 14:42:43 >
|
|
|
|
RE: zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 17:56:45
|
|
|
|
bumerang
|
Pri katerih bankah?
|
|
RE: zloraba masterkard preko neta 23.9.2009 20:23:55
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem kupila enkrat karte za en koncert pred nemškega portala Kartenhaus. Čez pol leta sem dobila od njih obvestilo po mejlu in priporočeno po pošti, da so jim vdrli v sistem in da obstaja velika verjetnost zlorabe, zato naj grem takoj na banko preklicat kartico. Ko sem šla, so pogledali izpisek in je bila gor meni neznana transakcija za 1 USD, očitno so samo probali, če potegne. K sreči sem še pravočasno preklicala.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?