|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zloraba masterkard preko neta
23.9.2009 13:34:54   
Gordana-3
a se vam je kdaj zgodilo, da so zlorabili vašo številko kartice? sodelavec mi je omenil, da je junija nekaj kupoval preko spleta. ko je dobil izpisek, ga je skoraj kap, saj je na znesku bilo namesto 100 evrov, kar 600 evrov. šel je preverjat in ugotovil, da je nekdo naročil letalske karte, ki so bile plačane z njegovo masterkard. seveda je kartico preklical, napisal banki ugovor, vendar dvomi, da bo teh 500 evrov dobil nazaj.
sama osebno nisem nikoli nič plačevala tako, imam pa elektronsko bančništvo in me zanima, ali se kaj takega lahko zgodi tudi tam???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zloraba masterkard preko neta
23.9.2009 14:15:05   
Anonimen
Zgodi se itak lahko povsod, lahko pa sama zmanjšaš verjetnost zlorabe.

Sama ravno zato nikoli ne kupujem prek spleta oziroma če že, vedno kupim po povzetju. Če te možnosti nimajo, ne kupim.

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2009 14:20:15   
Naja31
Na srečo se mi še ni zgodilo, preko neta pa kar velik kupujem. Ampak pri preverjenih spletnih ponudnikih. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2009 14:39:58   
Hope2
Moj mož ni kupoval prek neta, pa so mu vseeno zlorabili kartico. Še zdaj se ne ve kako, domnevamo pa da je kdo iz banke kaj posredoval. K sreči stalno kaj spremlja račune in je še isti dan naletel na račun, da je nekdo na filipinih 2x dvignil manjšo vsoto iz bankomata. Takoj je urgiral na banko in cela štala j epol bila, ampak k sreči smo uredili.

Tak, da nikjer nisi varen

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 23.9.2009 14:42:43 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.9.2009 17:56:45   
bumerang
Pri katerih bankah?

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2009 20:23:55   
Urša
Jaz sem kupila enkrat karte za en koncert pred nemškega portala Kartenhaus. Čez pol leta sem dobila od njih obvestilo po mejlu in priporočeno po pošti, da so jim vdrli v sistem in da obstaja velika verjetnost zlorabe, zato naj grem takoj na banko preklicat kartico. Ko sem šla, so pogledali izpisek in je bila gor meni neznana transakcija za 1 USD, očitno so samo probali, če potegne. K sreči sem še pravočasno preklicala.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2009 20:49:39   
NEVA-1
Ravno včeraj je en fant na banki urejal te zadeve, da je nekdo brez njegove kartice nakaj plačeval, očitno prek računalnika, sem bila na okencu zraven njega in sem slišala, ampak ne vem za kakšne zneske je šlo, očitno se to kar pogosto dogaja, on je imel NLB

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?