|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zloraba
28.11.2007 10:16:43   
Anonimen
Tema ne paše ravno sem, vendar ker si želim anonimnost -gre za zelo delikatno temo- prosim administratorja, da je ne premika.
Zelo sem žalostna bolje rečeno razočarana, ker družba ne naredi nič proti zlorabi nekoga, ki ga poznam. Sama lahko le nemočno opazujem, kaj se dogaja.
Da bolje razložim: srečujem se z duševno zaostalim fantom, starim nekaj čez 20 let, ki doma doživlja pravi pekel: zlorabljajo ga psihično, tudi pretepajo ga, bratje se nad njim spolno izživljajo, za "kazen" ne dobi toplega obroka, naokoli hodi strgan, umazan, za nameček pa ga starši "filajo" s tableti, pa to ne po predpisu zdravnika, ampak kar tako malo po svoje, en dan mu ne dajo ničesar, drugi dan kar tri, štiri tablete....
Naj povem še to, da so starši izobraženi, ugledni in živijo na veliki nogi.

Fantu bi rada pomagala, pa ne vem kako. O teh dogodkih so že obveščeni: zdravnik, policija in Center za socialno delo, pa se popolnoma nič ne zganeuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zloraba
28.11.2007 10:18:54   
Colt
Precej resne obtožbe...predvidevam da imaš kakšne trdne dokaze? Kr še enkrat na policijo z njimi!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2007 10:23:37   
jazz
Ne morem verjet da se kaj takega dogaja!!!!! Starši pa ne zaslužijo besed izobraženi...ugledni...!!!!!Če center, policija in druge ustanove ne reagirajo, dvomim, da boš sama kot posameznica kaj dosegla, lahko pa vztrajaš, in jih prijavljaš na center in na policijo...ali pa daš v javnost oz. fanta prepričaš, da bo priča pred kamerami, drugače jaz ne vidim rešitve.

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2007 10:29:36   
mojamura
ko boš spet srečala fanta v zlorabljenem stanju, nafilanega s tabletami ga pelji na policijo in povej kako in kaj...verjetno bodo ga peljali tudi k zdravniku. kaj bo pa dalje z njim ne vem, verjetno bo csd ukrepal

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2007 10:31:19   
Anonimen
Mislim, da je bolje najprej k zdravniku. Zdravnikova dolžnost je pa, da posreduje naprej- policiji ali CSD-ju.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2007 10:32:30   
mojamura
ja no ali pa tak...še bolj pametno ker vprašanje je kaj bi na policiji storili in kdaj bi to storili

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 11:49:16   
silvya
Grozno. Če veš, da je vse to res, če imaš dokaze, je res najbolje storiti tako kot je svetovala kind lady. Ubog fant user posted image . Že tako je prikrajšan za marsikaj v svojem življenju, sedaj pa še mora živeti s tem. Vprašam se: Kako morejo? Če ga že ne marajo, bi ga raje dali v kakšno ustanovo, kjer bi živel po svojih zmožnostih, sigurno dostojnejše življenje, kot ga ima doma.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2007 11:53:38   
srki
Če si v vse to 100 % prepričana, bi jaz najedala  in najedala policiji. Samo kaj, ko se mora pri nas vedno prej nekaj zgodit, potem pa je že itak prepozno. Ne razumem pa, če vsi vse vejo, zakaj to dopuščajouser posted image .

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2007 12:07:39   
natasaom
groza!res najbolj,da takrat ko ga srečeš pokličeš rešolca,da ga pridejo iskat.al ga pa sama pelješ ne dežurno.verjamem pa da se nebi rada izpostavljala.prijave na csd so anonimne..veliko sreče..
lansko leto sem jaz ustavila štoparjema.bila sta oče in sin.govorila sta samo ang.rekla pa sta,da gresta v rimuser posted image .ker se mi je otrok zdel prestrašen in pretepen-imel je popraskat obraz,bil je zelo lačen in zbegano je gledal okrog-sem takoj ko sem ju odložila poklicala policijo.no,tam so mi rekli,da imajo dost drugega delauser posted image .3x sem klicala,da so me sploh hotli poslušat,kaj so naredili pa nevem,ker mi nihče ni hotel povedat.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2007 12:14:40   
Anonimen
V to kar se dogaja sem 100% prepričana, ker sem s to družino, predvsem pa s tem fantom veliko v kontaktu. to, da je umazan, da se od njega širi smrad vsak zavoha. Modrice (ki so nastale posledično pretepa s pasom) sem videla na lastne oči, kaj se ponoči dogaja v njegovi sobi, kako ne dobi jest mi pove on - in mu popolnoma verjamem.
zakaj tega nihče od pristojnih inštitucij ne more verjet, lahko povem le to, da so ti starši user posted image user posted image user posted image , kakor sem napisala "pametni, uglajeni", povrhu pa še največji lažnivci in tako sladki, ko se pogovarjajo z uradniki, da ti gre kar na bruhanje.

policija je obvestila csd, na csd so celo predlagali namestitev v nek zavod, na kar starši niso pristali. In tu se je končalo.
Le zakaj lahko tam na dolenjskem odpeljejo 2 otroka kar od pouka in na silo, tukaj pa to ni možno?????? kaj če je fant prikrajšan za "zdravo pamet" si ne zasluži dostojnega življenja???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2007 12:19:28   
Anonimen
Glede na to, da vsi vedo, pa nihče ne ukrepa, mislim CSD pa policija, bi jaz pa kar kakšnega novinarja poklicala, pa naj pridejo malo posnet za preverjeno recimo. Saj ti se ne rabiš izpostaviti pred kamero, malo naj pa le povohljajo okoli fine hiše. Banda pokvarjena. Če rabiš kakšen kontakt, ti ga tudi lahko posredujem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2007 12:22:29   
natalia
se strinjam z Albino.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2007 12:23:54   
Rožica I
Groza...si predstavljam kaj ta ubog človek čuti ob vsem skupaj..user posted image ..in tudi tebe, ki trpiš, ker ne moreš oz. ti ni dovoljeno/omogočeno ničesar ukreniti..user posted image

Morda se obrneš na kakšne višje inštance; jaz bi gnjavila od varuha človekovih pravic, do raznoraznih zavodov.. Nekdo se bo zmigal! Se VENDAR MORA!!! Je pa res, da se boš verjetno morala sama precej izpostaviti..

Daj, poročaj, kako si ukrepala..
Rada bi pomagala, vendar mi na kraj pameti ne pade, na kak način..user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2007 12:25:27   
Anonimen
Anonimna piši varuhinji človekovih pravic. Ne boš verjela kako hitro dobiš odgovor, pa še ful prijazna je.
Meni je odgovorila v dveh dneh.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2007 12:55:54   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Glede na to, da vsi vedo, pa nihče ne ukrepa, mislim CSD pa policija, bi jaz pa kar kakšnega novinarja poklicala, pa naj pridejo malo posnet za preverjeno recimo. Saj ti se ne rabiš izpostaviti pred kamero, malo naj pa le povohljajo okoli fine hiše. Banda pokvarjena. Če rabiš kakšen kontakt, ti ga tudi lahko posredujem.

joj Albina si mi brala misli user posted image  , jaz predlagam isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2007 14:15:35   
tanikaa
Ja, na televizijo z njimi. Se bo banda od CSD mogoče potem zganila. user posted image

Bogi otrok. Mislim...eh, nimam besed. No, mam jih, samo niso za javnost. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2007 14:56:03   
BaNeLa
user posted image ....sama imam prizadetega otroka, ki je še majhen in je naš najvešji cukerček.....seveda ga razvajamo vsi in njegova starejša sestrica, ki ga ima najraje... in nudimo najbolje, zato si ne predstavljam, kaj so s tem bogim otrokom delali celo življenje..... Jaz mojega enkrat nisem udarila.....in ti starši si naziva "starš" sploh ne zaslužijo......Če so res tako sluzasti, izven 4 sten, pa enkrat poslikaj malega in njegove modrice in ga posnemi kaj ti govori - potem pa s tem na policijo CSD (ki je bull shit, če mene vprašaš) in na TV!!!!
CSD pa vemo kako deluje.....na njih sploh ni veliko za računat....Mogoče pa vprašaj še na društvo Sonček ali Sožitje in tam ti bodo sigurno svetovali - To sta dva društva za prizadete in ljudje tam so zelo OK.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2007 16:04:00   
Anonimen
Popolnoma se strinjam s Kind lady. Če še to ne bo zadostovalo, pa do novinarja.

Ker taki izgovori CSD-ja so bolani. Poskusi kontaktirat kakšno društvo, če je fant včlanjen. Po mojem koristijo veliko ugodnosti na račun njega, ne?

(odgovor članu BaNeLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.11.2007 16:55:18   
kaya2007
v žurnalu vem, da bi takoj napisali tako zgodbo...pa verjetno še kje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!